جام جم آنلاین، حسامالدین اسعدی صبح امروز در نشست با خبرنگاران رسانههای استان کردستان درسنندج که به مناسبت سالگرد تاسیس این بانک برگزار شد، اظهار داشت: فرهنگ قرضالحسنه در سورههای قرآنی و روایات متعددی به آن اشاره شده است و این بانک در راستای عمل به این ارزشها فعالیت میکند.
مدیر شعب بانک قرضالحسنه مهر ایران استان کردستان تصریح کرد: این بانک در کردستان ۱۴ شعبه و یک باجه در سروآباد دارد و صرفا یک بانک قرضالحسنه است که هیچگونه فعالیت اقتصادی ندارد.
وی در ادامه اعلام کرد: تمام فعالیتهای این بانک قرضالحسنه است و هیچ عقود دیگری در این بانک وجود ندارد هر چند با این روند تحول خوبی در کردستان ایجاد کرده است.
به گفته اسعدی، بانک قرضالحسنه مهر ایران توانسته است ۱۲ درصد سهم نقدینگی کردستان را جذب کند.
وی عنوان کرد: ۲۸ هزار فقره تسهیلات بدون ضامن به مبلغ بیش از ۶ هزار و ۹۴۳ میلیارد ریال در بازه زمانی یکسال اخیر در استان کردستان پرداخت کردهایم و این در راستای فقرزدایی و تامین نیاز مستمندان و نیازمندان بوده است.
وی به طرح کالاکارت بانک قرضالحسنه مهر ایران اشاره کرد و گفت: در قالب این طرح، بدون سپردهگذاری تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات به متقاضی پرداخت میشود و این صرف برای خرید کالای ایرانی و در راستای حمایت از تولید و کالای ایرانی است.
اسعدی با اشاره به اینکه با تعداد ۳۰۰ تولید کننده و فروشنده تفاهم نامه منعقد شده است گفت: میزان تسهیلات خرید کالای ایرانی در یک سال اخیر در کردستان را بیش از ۱۹ هزار فقره به مبلغ بیش از ۷ هزار میلیارد ریال اعلام کرد.
مدیر امور شعب بانک قرضالحسنه مهر کردستان ادامه داد: در نظرسنجی سامانه سامد استانداری کردستان بالای ۹۸ درصد مشتریان از خدمات این بانک رضایتمندی داشتند.
اسعدی تصریح کرد: از ابتدای امسال منابع بانکی قرض الحسنه مهر در کشور ۵۵ درصد رشد داشته که این رقم در کردستان ۶۵ درصد بوده است و این گواه بارز استقبال کردستانیها از خدمات این بانک است.
مدیر امور شعب بانک قرضالحسنه مهر کردستان درادامه عنوان کرد: بیش از ۶۳ درصد تسهیلات و ۶۷ درصد افتتاح حساب مشتریان کردستانی در سال جاری به صورت غیرحضوری و آنلاین بوده است.
اسعدی هدف این بانک را رفع نیاز نیازمندان و ترویج فرهنگ قرض الحسنه خواند و اظهار کرد: این بانک الگوی بانکداری اسلامی را رعایت میکند و قراردادهای بانکی آن کاملا به صورت قرض الحسنه منعقد می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت