به گزارش جام جم آنلاین ایلام ؛ حمیدرضا شکری اظهار کرد: در این بازارچههای روستایی، تمام محصولات کشاورزان اعم از زراعی، باغی، پروتئینی، صنایع دستی، لبنیات و دیگر فرآوردههای روستائیان به صورت مستقیم و با حذف واسطهها عرضه میشود.
وی افزود: این محصولات از تولید به مصرف توسط اتحادیههای روستایی با قیمت متعارف و مناسب برای کشاورز و خریدار و با هدف تنظیم بازار مصرف در طول سال و ایام خاص همانند ایام عید به فروش میرسد.
شکری یادآور شد: مکان مناسب برای ایجاد این بازارچههای روستایی توسط شهرداری مشخص میشود که در گام اول ۲ مکان در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: این بازارچههای روستایی با سرمایه گذاری اتحادیههای روستایی که متشکل از سرمایه خود کشاورزان است، شکل خواهد گرفت.
شکری اضافه کرد: برای ایجاد این بازارچهها بیش از ۲۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است که از سوی اتحادیههای روستایی سرمایه گذاری خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه سود حاصل از فروش این محصولات نصیب خود اتحادیهها و کشاورزان بهره بردار عضو این تعاونیها میشود، گفت: برای مرکز استان چهار بازارچه و در دیگر شهرستانها هرکدام یک بازارچه روستایی ایجاد خواهد شد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد