به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛ انسیه خزئلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، در این همایش با تقدیر از عوامل برگزارکننده این برنامه گفت: هیچ چیز همانند شعر و هنر نمیتواند آثار را ماندگار کند و از طرف دیگر برترین معجزه دین اسلام، کتاب قرآن بوده است که دارای قالب و محتوای بسیار زیبایی است و تاثیر فراوانی بر جان و قلب بشریت میگذارد.
وی ماندگار بودن یک اثر را مستلزم داشتن قالب و محتوای مفید و اثرگذار دانست و افزود: در اهمیت هنر و شعر همین بس که حرکت امام حسین (ع) اگر ماندگار شده است، یکی از عوامل آن مدیون شعر و مرثیهها است و اینچنین میشود که تاثیر عمیقی بر جانها دارد.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور تصریح کرد: کلام و بیان میتواند تاثیر مثبتی بر نوع نگاه، سبک زندگی و جمعیت داشته باشد، لذا باید از این ظرفیت در راستای تقویت حوزه زن و خانواده استفاده کرد.
وی ادامه داد: فرهنگ بر تمامی ابعاد جامعه تاثیر مستقیمی دارد و در حوزه جمعیت نیز میتواند زیباییهای فرزند داشتن را بیان کند.
خزعلی، با اشاره به اینکه هنر و شعر موجب برجسته شدن خوبیها و پرورش انسانیت و اخلاق میشود، خاطرنشان کرد: یک کشور توسط فرهنگ خودبه جهان معرفی میشود، لذا با توجه به شرایط منطقه و موضوع فلسطین، این شعر و فرهنگ مقاومت است که فرهنگ مقاومت را حفظ میکند، البته در این زمینه شهید سلیمانی به جبهه مقاومت هویت داد و امیدوار هستیم در نهایت شاهد پیروزی در جنگ سخت و جنگ نرم که یکی از عرصههای آن، حفظ ارزشهای خانوادگی است، به پیروزی برسیم.
مریم السادات طباطبایی مدیرکل اموربانوان و خانواده استانداری کرمان نیز گفت: هنر و شعر یک ظرفیت تاثیرگذار در مسائل مختلف فرهنگی و اجتماعی است که باید از این ظرفیت استفاده کرد.
وی ادامه داد: یکی از مصادیق مهم در حوزه اجتماعی، نهاد خانواده و جمعیت است که می توان برای تقویت آن از ظرفیت شعر و هنر استفاده کرد و برای مردم نیز این قالب جذابیت بیشتری دارد، لذا حضور شاعران توانمند در این همایش می تواند نقش تاثیر گذاری در حوزه زن و خانواده داشته باشد.
طباطبایی، بااشاره به اینکه نرخ فرزند آوری در جهان ۲.۲ در صد در جهان است گفت: متاسفانه این نرخ در جهان زیر ۲ می باشد و اگر به این منوال پیش برویم در ۲۷ سال آینده بالای ۳۰ درصد جمعیت کشور سالمند هستند آنهم بدون هیچ همدم و مونسی هستند.
مدیرکل اموربانوان و خانواده استانداری افزود: جامعه ما به سرعت خطرناکی به سمت سالمندی پیش میرود و باید فارغ از هر گونه مباحث سیاسی و حزبی به فکر این موضوع بود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: بحث شعر و سلامت با یکدیگر عجین هستند به طوریکه حکیم ابن سینا نیز به تاثیر شعر در سلامت اشاره کرده است.
دکتروحیدضا برهانی نژاد، در خصوص محور این همایش گفت: در خصوص جمعیت، اوضاع کشور مساعد نیست و ما به این مسئله از دیدگاه هنر وارد شدیم که یک ابزار قوی و تاثیر گذار در جامعه است.
وی افزود: ما در این خصوص علاوه برحمایت از این جشنواره شعر، جشنواره عکس و نقاشی نیز برگزار کرده و در آینده نیز برگزار خواهیم کرد.
وی ابراز امیدواری کرد خروجی این برنامه بر مسئله خانواده و جوانی جمعیت تاثیر گذار باشد.
دکتر برهانی نژاد، گفت: پیشنهاد می شود دبیرخانه دائمی این جشنواره در کرمان راه اندازی شده و با موضوعات مختلف سلامت که درراس آن جوانی جمعیت قرار دارد، به طور مداوم و سالانه چنین همایش های برگزار کند.
وی در ادامه گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمان حتما از این برنامه حمایت خواهد کرد.
فاطمه لشکری از اعضای هیات مدیره انجمن ادبی دل عالم نیز در این همایش با اشاره به اینکه بیش از ۳۰۰ شعر در بخش ویژه و ۷۰۰ شعر دربخش آزاد به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود اظهارداشت: در شب اولاین همایش منتخبین بخش ویژه به شعرخوانی پرداخته و به بیست برگزیده این همایش لوح تقدیر و جوایزی اهدا شد و در بخش آزاد این جشنواره ۶۰ منتخب بخش آزاد همایش به اجرای شعر خوانی خواهند پرداخت.
ادامه این همایش با تجلیل از علی اکبر اصفهانی پدر طنز معاصر کرمان همراه بود.
گفتنی است، در این همایش شاعران به ارائه آثار خود با محتوای خانواده و جوانی جمعیت پرداختند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت