اثر هندزفری بر گوش و عوارض آن

دبیر علمی کنگره شنوایی شناسی تاکید کرد: استفاده از هندز فری باعث پیر گوشی می‌شود.
کد خبر: ۱۴۳۴۳۵۸

به گزارش جام جم آنلاین، نسرین گوهری رئیس انجمن شنوایی شناسی ایران در نشست خبری که امروز ۱۴ آذر ماه برگزار شد، با اشاره به برگزاری نوزدهمین کنگره شنوایی شناسی، گفت: ۱۲ دانشگاه علوم پزشکی که این رشته را دارند حضور داشته و در خصوص شنوایی، وزو گوش و شنوایی شناسی و مسائل مرتبط با حضور ۱۲۰۰ نفر برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در حوزه شنوایی شناسی بحث غربالگری نوزادان را داریم و کم شنوایی معلولیت پنهان است و پیامد‌های مختلفی به دنبال دارد.

گوهری با تاکید بر اهمیت توجه به شنوایی سالمندان، افزود: توصیه می‌کنیم استفاده از سمعک در سالمندان جدی گرفته شود.

رئیس انجمن شنوایی شناسی ابراز کرد:کم شنوایی ناشی از صدا به ویژه کارگران باید مورد توجه قرار گیرد و استفاده از گوشی توصیه می‌شود.

وی متذکر شد: فردی که دچار پیرگوشی شده یا در دوران کرونا مشکل شنوایی داشته اند و یا زدن ضربه به گوش باعث شنوایی کم می‌شود.

مهنا جوانبخت، دبیر علمی نوزدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران گفت: ۲۱۵مقاله به کنگره ارسال شد.

وی گفت:کنگره در سه روز همراه با ۲۰ کارگاه عملی و با حضور بیش از ۲۰ استاد به صورت حضوری و مجازی از ۱۴ تا ۱۶ آذرماه برگزار می‌شود.

جوانبخت ادامه داد: غربالگری شنوایی نوزادان در بدو تولید در مراکز بهداشت برگزار می‌شود.

دبیر علمی همایش تصریح کرد: در حوزه غربالگری در سالمندان و در حوزه صنعتی نیازمند مشارکت هستیم. در ایران و جهان سه در هزار در بدو تولد دچار کم شنوایی هستند.

وی افزود: وزوز گوش در جمعیت کشور ۱۰ تا ۱۵ درصد است و احتمال افزایش این عدد به ۱۵ تا ۲۰ درصد وجود دارد.

جوانبخت تاکید کرد:خانواده‌ها باید پیگیری‌های عربالگری نوزادان خود در بدو تولد در حوزه شنوایی شناسی را مورد توجه قرار دهند.

این استاد شنوایی شناسی تصریح کرد: اختلالات تعادلی علل مختلفی دارد و می‌تواند از وجود مشکلات در گوش داخلی باشد. در بدو تولد، سه ماهگی و ۶ ماهگی غربالگری انجام می‌شود و باید ۳،۵ تا ۷ سالگی غربالگری انجام شود و در سالمندی غربالگری هر سال انجام شود.

وی با اشاره به پیرگوشی، افزود: این بیماری از حدود ۴۵ سالگی آغاز می‌شود و درمان قطعی ندارد و از خدمات توانبخشی استفاده می‌شود.

جوانبخت با اشاره به ضرر‌های استفاده زیاد از هندزفری، متذکر شد: این افراد به واسطه عادت‌های نادرست صوتی با پیرگوشی زودتر روبرو می‌شوند.

دبیر علمی همایش شنوایی شناسی افزود: سالمندانی که از سمعک درست استفاده نکنند بعد از مدتی توانایی درک درست ندارند و افسردگی، آلزایمر در این افراد بیشتر است.

احمد ناظری، رئیس کنگره شنوایی شناسی اظهار داشت:رشته شنوایی شناسی تا مقطع دکتری دانشجو می‌پذیرد و اکنون بیش از ۳ هزار متخصص فعالیت دارند.

وی ادامه داد: ظرفیت شنوایی شناسی در ایران بسیار بالاست درغرب آسیا بالاترین است.

رئیس کنگره شنوایی شناسی با بیان اینکه سالانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار سمعک نیاز داریم، تاکید کرد: باید از نگاه داشتن به سمعک به عنوان کالا دور شوند و در واردات به نیاز‌های کمی و کیفی توجه نمی‌شود.

وی تاکید کرد: فروش سمعک باید توسط شنوایی شناسی ارائه شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها