در گفتگو با جام جم مطرح شد:

خرم آباد در مسیر توسعه و آبادانی

خرم آباد-جام جم آنلاین-شهردار خرم آباد گفت: شهرداری علیرغم تمام مصائب، مشکلات و شرایط، مسائل مالی و ریالی و... که بر مجموعه مدیریت شهری حاکم است توانسته است پروزه های شاخص شهری را بعنوان پیشتاز آغاز کند
خرم آباد-جام جم آنلاین-شهردار خرم آباد گفت: شهرداری علیرغم تمام مصائب، مشکلات و شرایط، مسائل مالی و ریالی و... که بر مجموعه مدیریت شهری حاکم است توانسته است پروزه های شاخص شهری را بعنوان پیشتاز آغاز کند
کد خبر: ۱۴۳۲۰۷۵
نویسنده حمید مریدی

 
به گزارش جام جم آنلاین داریوش بارانی بیرانوند در گفتگوی اختصاصی با خبرنگارجام جم  اظهارکرد: برخی از پروژه ها به دلایل موقت؛ مسکوت مانده اند اما معتقدیم نیاز است در راستای موضوعات و مشکلات مردم قدم برداریم، پروژه های گذشته نیز ادامه پیدا کنند.
وی ادامه داد: استنباط مدیریت شهری بر این بود که شهر خرم آباد با دارا بودن مشکل در حوزه بازآفرنی شهری، مصالح، نظارت، فنی و مهندسی، رو به فرسودگی شدید است.
 شهردار خرم آباد عنوان کرد: در بحث زیباسازی شهری که وضعیت خوبی وجود نداشت روبه بهبود هستیم . در بحث نورپردازی، خرم آباد به شهر خاموش معروف بود که اراده آنچنانی برای خروج از این وضعیت وجود نداشت .
وی افزود: خیلی از زیرساخت های شهری و نورپردازی که شرایط ناایمن را فراهم می کرد، استنباط بر این بود که می بایست به مسائل درون شهری پرداخته شود.
بارانی بیرانوند در بخش دیگری از صحبت هایش به پروژه پاگر و بام خاطره ها گریزی زد و گفت: این پروژه ها مسکوت مانده بودند اما بعد از سالیان سال، آبرسانی به منبع پشت بازار صورت گرفت.
وی گفت: برای مجموعه بام خاطره ها نیز برآوردی صورت گرفته است ،برای انجام سنگ کاری مسیر و احیاء راه ؛ مصالح پای کار است و می توان با اراده و برنامه ریزی بهترین استفاده را از شرایط کارگاهی موجود داشته باشیم.
 
وی افزود: برای پروژه پاگر نیز 3 موضوع برای نیمه دوم سال در دستور کار قرار گرفته است که آسفالت مجموعه پاگر به زودی انجام می شود.
شهردار خرم آباد تصریح کرد: برای انجام آسفالت در سطح شهر خرم آباد قراردادی بالغ بر 10 میلیارد تومان با پیمانکار منعقد شده است که بیشتر در حوزه مرکزی شهر کار انجام می شود.
وی افزود: اما این در حالی است که از این مبلغ، 2 میلیارد تومان به آسفالت منطقه پاگر اختصاص یافته است.
بارانی اظهار کرد: در این منطقه احداث چاهها، تجهیزات آبرسانی و... در دست اقدام است و تا پایان سال به اتمام می رسند.
 
شهردار خرم آباد در بخش دیگری از صحبت هایش به پروژه تقاطع غیر هم سطح شریعتی گریزی زد و اظهار کرد: احداث پروژه تقاطع غیر هم سطح شهدای جاویدالاثر به لحاظ کیفی و عمرانی یکی از پروژه های شاخص است .
وی ادامه داد: الگوها برای پروژه تعریف شد اما در راستای اجرای آن، در جهت ایجاد ترافیک و مشکلات آن در زمان احداث ، خوش بین نبودیم اما خوشبختانه مردم در اجرای این پروژه همراهی خوبی داشتند.
بارانی تصریح کرد: رمپ ها، کوله ها، پایه های پل آماده شده است و از 32 تیر، 16 تیر آماده شده و 4 تیر نیز نصب شده است.
شهردار خرم آباد اظهار کرد: نکته مهم و قابل توجه برای این پروژه این است که 100 درصد هزینه های این پروژه از محل عوارضات شهری پرداخت می شود. به تعبیر دیگر مردم کارفرمای اصلی این پروژه هستند.
وی ادامه داد: برای احداث تقاطع غیر هم سطح مسکن مهر نیز توافقات خوبی با حوزه معاونت عمرانی استانداری لرستان صورت گرفته است و مقرر شده تا استانداری برای احداث تقاطع غیر هم سطح مسکن مهر مبلغی را اختصاص دهد.
 
شهردار خرم آباد با اشاره به ساماندهی ورودی های شهر، عنوان کرد: ورودی های شهر معرف   و شخصیت هر شهر هستند . ورودی های شهر خرم آباد به ویژه از سمت تهران در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد.
وی اظهار کرد: اعضای شورای شهر بازدید از ورودی های شهر داشتند و مشتاق بودند در جهت خروج از این وضعیت اقداماتی صورت گیرد. لذا برای امسال 80 میلیارد برای اجرای فاز اول ساماندهی ورودی شهر از سمت تهران هزینه شده است.
بارانی بیرانوند عنوان کرد: فاز دوم طرح بسیار درخشان، شکیل و زیبا با محوریت گردشگری است و بیش از 100 میلیارد تومان برای آن در نظر گرفته شده است که این فاز در سال آینده اجرایی می شود.
وی افزود: یکی دیگر از برنامه های در دست اقدام شهرداری، اجرای پروژه تفرج گاهی در منطقه کیو خرم آباد است که کار طراحی آن انجام شده است .
شهردار خرم آباد بیان کرد: یکی دیگر از پروزه های در دست اجرا، که در شورای ترافیک مصوب شده است اجرای پیاده راه افلاک می باشد. که سالیان سال است خواسته مردم است که این مسیر از تردد سواره به پیاده اختصاص پیدا کند.
 
وی افزود: تلاش می کنیم با مبلغی بالغ بر 6 میلیارد تومان تا قبل از عید نوروز پیاده راه تفرج گاهی و با ایجاد مبلمان شهری اجرایی و به اتمام برسد.
بارانی بیرانوند گفت:  از دیگر پروژه های روتین شهرداری، ادامه بلوار علوی، طیب، بلوار بهارستان، خایدالو، کمربند جونی به سمت فرودگاه (اتصال شاپوری به فرودگاه)،  هسته مرکزی شهر و... اشاره کرد.
وی اضافه کرد: علیرغم وجود مشکلات مالی که شهرداری تلاش می کند تا حقوق پرسنل را پرداخت کند اما تلاش مجموعه شهری بر این است تا اجرا و اتمام پروژه های شهری را نیز در دستور کار داشته باشد.
شهردار خرم آباد در بخش دیگری از صحبت هایش به موضوع آسفالت بعنوان یک وظیفه روتین گریزی زد و گفت: معتقدم آسفالت نیز همانند تنظیف و فضای سبز باید از کارهای روتین شهرداری باشد.
وی افزود: در 6 ماه ابتدای سال بالغ بر 50 هزار تن آسفالت در سطح شهر خرم آباد انجام شده است.
بارانی بیرانوند عنوان کرد: اقدام خوب شهرداری در حوزه آسفالت این است که سهمیه قیر جذب نشده ندارد این اقدام در حالی صورت گرفت که طی توافق با بخش خصوصی یک هزار و 460 تن قیر رایگان را از طریق تفاهم نامه جذب کرده ایم.
شهردار خرم آباد تصریح کرد: اولویت اصلی ما آسفالت کوچه ها و معابر خاکی، روکش آسفالت خیابان های اصلی و... است.
وی با اشاره به اینکه پاسخ دادن به مطالبات تاریخی 2-3 دهه گذشته یکی دیگر از اقداماتی که توسط شهرداری صورت گرفته است، اظهار کرد: آسفالت کوی 24 متری دادگستری یکی از مطالبات دیرینه مردم منطقه بود که با صرف هزینه 4-5 میلیارد تومانی این خواسته اجابت شد و در کنار آن آسفالت خیابان بهمن، گلدشت غربی و... نیز انجام شد.
شهردار خرم آباد عنوان کرد: رفع مشکلات آب های سطحی و آسفالت خیابان نوبهار نیز یکی دیگر از مطالبات قدیمی اهالی این منطقه بود کهاز نظر فنی و اجرایی مشکلات زیادی داشت اما خوشبختانه در بازه زمانی کمتر از 6 ماه از طریق دفع آب های زیرزمینی مشکل منطقه نیز مرتفع گردید.
بارانی بیرانوند گفت: متاسفانه خرم آباد برای توسعه فاکتورهای شهرهای توسعه یافته از جمله صنعت، رونق گردشگری، صنایع خرد و بزرگ و... را ندارد لذا ارزش افزوده بسیار ناچیزی دارد.
وی افزود: لذا برای اینکه شهری خرم، آباد، توسعه یافته و... داشته باشیم نیازمند مشارکت و همراهی مردم هستیم و لازم است هر شهروند یک شهردار باشد تا در حوزه مدیریت به یک ائتلاف مدیریتی دست پیدا کنیم.
 
بارانی بیرانوند تصریح کرد: شهرداری خرم آباد بالغ بر 900 میلیارد تومان از دستگاهها و ارگانهای اجرایی طلب دارد که این رقم می تواند در پیشبرد اقدامات شهرداری بسیار تاثیرگذار باشد.
وی ادامه داد: با محوریت دادستان و با ابتکار وی، برای اولین بار جلسه احیای حقوق عمومی در شهرداری با حضور مدیران دستگاههای اجرایی برگزار شد. دادستان نیز تذکرات لازم را من باب ترک فعل و تضییع حقوق عمومی و پرداخت دیون شهرداری را مطرح کردند.
شهردار خرم آباد گفت: با توجه به اینکه بستر اقتصادی مردم ضعیف است لازم است تا مدیران من باب شخصیت حقیقی و حقوقی برای وصول مطالبات پای کار بیایند و به مجموعه مدیریت شهری کمک کنند.
وی ابراز داشت: در شهرداری خرم آباد مشکل ایده و طرح وجود ندارد بلکه ظرفیت ها موجود است و در صورتی که دستگاهها کمک کنند می توان اقدامات زیادی را در شهر خرم آباد جهت توسعه و ارتقا خدمات شهری و عمومی ارائه داد.
بارانی بیرانوند در بخش دیگری از صحبت هایش با اشاره به اینکه در زمان تحویل مسئولیت شهرداری، بودجه و برنامه ریزی مالی برای سال 1402 توسط شهردار سابق بسته شده بود، گفت: لذا در سال جاری تنها مجری یک بودجه و برنامه ریزی مالی یکساله بودیم و در جابجایی ردیف ها و اولویت ها مشکلات زیادی وجود داشت.
وی توضیح داد: اما این در حالی است که برای سال آینده فرصت داریم تا بودجه را برای مدیریت شهری تصویب کنیم که اولویت های ما زیباسازی و بازآفرینی هسته مرکزی شهر، پروژه های شاخص شهری در حوزه حمل و نقل و.. است.
شهردار خرم آباد با اشاره به اینکه برنامه های خوبی با حوزه گردشگری شهری خواهیم داشت،عنوان کرد: دو تفاهم نامه با هلدینگ های معتبر در جهت ایجاد تقاطع های غیر هم سطح، رفع گره های ترافیکی، ورودی های شهر، مجموعه های تفرج گاهی و... انعقاد شده است.
وی ادامه داد: سرمایه های راکد و ظرفیت های بالقوه زیادی در شهر خرم آباد وجود دارد که نیاز است این سرمایه ها و ثروت ها را به پروژه های شهری تعریف کنیم تا شهر را به وضع مطلب سوق دهیم. 
بارانی بیرانوند گفت: لذا برای سال آینده برنامه ریزی دقیق صورت خواهد گرفت و در حوره های فرهنگی، حمل و نقل شهری و... اتفاقات خوبی رخ خواهد داد.
 
شهردار خرم آباد به برج های دوقلوی کیو نیز اشاره کرد و گفت: یکی از پروزه هایی بود که سالهای سال نوع قرارداد، انجام ان، توافق اجرای عملیات، شرایط و... نارضایتی های زیادی ایجاد کرده بود و به یکی از نمادهای ناکارآمدی تبدیل شده بود.
وی افزود: منهای دعواهای حقوقی به یک تفاهم رسیدیم که برآوردی کلی از کار انجام شود که طرف قرارداد چه میزان از کار را انجام داده است.
بارانی بیرانوند عنوان کرد: در این صورت ، شهرداری یا سهم طرف مقابل را بخرد یا سهم خود را واگذار کند یا سهم شرکت معین کوثر توسط هلدینگی دیگر خریداری شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر چند سرمایه گذار پای کار آمده اند و در مراحل پایانی براورد هستیم و نیاز است تا جلسه ای در تهران و یا شهرداری خرم آباد برگزار شود تا موضوع فیصله پیدا کند.
شهردار خرم آباد همچنین به موضوع هتل صخره ای خرم آباد نیز اشاره کرد و گفت: یکی از پروژه هایی است که شهرداری در مالکیت زمین، عرصه و اعیان آن نقشی نداشته است و تنها متولی کاربری فضای سبز بوده است.
وی عنوان کرد: آنچه که به شهرداری مربوط بود تعیین تکلیف موانع قانونی برای عدم تخلف ملک بود که با برگزاری جلسات متعدد ، تخلفات ملک نهایی و مفاصا حساب اجام شد لذا هتل صخره ای در حوزه شهرداری؛ کار معوق و باقیمانده ای ندارد.
 
بارانی بیرانوند گفت: مردم شهر خرم آباد مردمی همراه هستند و ما نیز تمام انتقادات را به فال نیک می گیریم و سعی می کنیم مدیریتی شنوا و پاسخگو باشیم. و به دنبال این هستیم با کمک مردم، مشکلات را احصا و حل کنیم.
وی ادامه داد: انتظار بر این است تا حس تعلق به شهر و شهروندی را ارتقا دهیم تا هر شهروند خود را یک شهردار بداند و این حس مسئولیت پذیری می تواند در جهت ارتقا خدمات و توسعه نقش بسزایی خواهد داشت.
شهردار خرم آباد گفت: این شهر دارای ظرفیت های کم نظیری است و ارزش جنگیدن برای ارتقا و آبادی زیست شهری را دارد. همه قطعا و یقینا مدیر هستیم و لازم است با حس مسئولیت پذیری، آینده شیرین تری را برای شهر رقم بزنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها