به گزارش جام جم آنلاین ،ابوالقاسم مقیمی روز دوشنبه در دومین دوره انتخابات نمایندگان تشکلهای مردم نهاد استان قم در تالار امام رضا(ع) فرمانداری قم اظهار داشت: در ضرورت کار درحوزه تشکلها و میدان دادن به آنها همه واقف هستیم که استفاده از تشکلها در فعالیتهای اجتماعی اجتناب ناپذیر است.
وی بیان کرد: فقط تشکلهای ثبت استانداری، مردم نهاد منصوب نمیشوند و مجموعههای مختلفی هستند که صدور مجوز برای فعالیتهای مردمی صادر میکنند که نیروی انتظامی، محیط زیست، بهزیستی و گروههای تبلیغی سازمان تبلیغات از آن جمله هستند.
وی افزود: در۶ ماه ابتدایی امسال رصدی درحوزه تشکلهای زیر مجموعه استانداری قم انجام و مشخص شد تشکلهایی هستند که اعتبارنامه دارند و یک برگ پرونده در استانداری ندارند. این درحالیست که قانون وزارت کشور مشخصا اعلام کرده مدل صدور مجوز تشکلها تغییر کردهاست و در قم تنها سه تشکل اعتبارنامه با امضای استاندار دریافت کردهاند.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار قم بیان کرد: رویکرد خوبی درحوزه دعوت به سمت تشکلها شکل میگیرد و با همکاری دستگاههای مختلف شکلگیری تشکلهای مورد نیاز استان در حال انجام است.
وی ادامه داد: این شکل از حضور و ثبت تشکلها نتیجه یک مدل و فرهنگ کاری درحوزه سازمانهای مردم نهاد است این درحالیست که تشکلداری نباید شغل پنداشته شود و تشکل های فعال ما به عشق کار برای فضای زیست بهتر کار انجام میدهند.
وی تصریح کرد: متاسفانه این فرهنگ که تشکل ثبت کنیم و اعتبار دولتی بگیریم و شغلی برای فرد ایجاد شود درکل کشور در حوزه تشکل ها ایجاد شدهاست این در حالیست که تشکل داری شغل نیست و کمکی از سمت مردم برای حاکمیت است تا فضای زیست بهتری را شاهد باشیم.
مقیمی بیان کرد: فعال شدن خانه تشکلها در قم را به فال نیک میگیریم و این مجموعه باید به محلی برای تبادل نظرهای تشکلها تبدیل شود.
دومین دوره انتخابات نمایندگان تشکلهای مردم نهاد استان قم با حضور نزدیک به ۲۰ نماینده تشکل برگزار و اعضای منتخب در شورای توسعه و حمایت از تشکل های مردم نهاد استان حضور مییابند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد