
در حال حاضر خیلی از کسبوکارها در حال کسب درآمد از این کانال بازاریابی هستند و ممکن است تا الان مشتریان زیادی را هم جذب کرده باشند؛ اما این همه داستان نیست! برای اینکه بتوانید در این مسیر حرفهایتر عمل کنید، باید اصول و قواعد آن را بدانید. در این مقاله میخواهیم چموخم آموزش ایمیل مارکتینگ را برایتان توضیح دهیم. پس با ما همراه باشید.
قبل از هر چیزی به این موضوع میپردازیم که ایمیل مارکتینگ چیست و چرا باید در این زمینه آموزش ببینیم.
اگر بخواهیم خیلی ساده توضیح دهیم، ایمیل مارکتینگ (یا بازاریابی ایمیلی) بهمعنای پیادهسازی برنامههای بازاریابی بر بستر ایمیل و ارسال پیام الکترونیکی است.
جالب است بدانید اگر این نوع از بازاریابی وجود نداشت، شاید خیلی از کسبوکارهای امروزی آنقدر توسعه و رونق پیدا نمیکردند! بنابراین جای تعجبی نیست که ایمیل مارکتینگ تقریباً پای ثابت تمام استراتژیهای تبلیغاتی و بازاریابی در فضای آنلاین محسوب میشود.
کسبوکارهای مختلف متناسب با نوع نیاز مخاطبان هدفشان، از این روش استفاده میکنند تا بتوانند محتوای مورد نظر خود را به آنها برسانند. شما برای اینکه بتوانید روی این نوع از بازاریابی، حساب ویژهای باز کنید، باید اصولی و درست از پتانسیلهای آن بهره بگیرید. به همین دلیل است که آموزش ایمیل مارکتینگ به یکی از ضروریات هر کسبوکاری تبدیل شده است.
در ادامه میخواهیم کمی دقیقتر به مزایای این روش بپردازیم و ببینیم چرا کسبوکارها باید از آن استفاده کنند.
چه بخواهیم چه نخواهیم، ایمیل مارکتینگ به ابزاری ضروری برای کسبوکارها تبدیل شده است. در ادامه بهطور مختصر به ۵ مورد از مزایای آن اشاره میکنیم:
با داشتن یک ایمیل و ارسال یک متن ساده هم میتوانید بازاریابی ایمیلی را انجام دهید؛ اما ممکن است برایتان سؤال پیش آمده باشد که باید از کجا شروع کنید. در ادامه مقاله، پاسخ خود را خواهید یافت.
اگر میخواهید سرویس ارسال ایمیل خود را راه بیندازید، لازم است این ۶ مرحله را پشت سر بگذارید:
شما باید بدانید در چه وضعیتی قرار دارید، برنامههای شما چیست و قرار است به کجا برسید. در واقع باید هدف خود از این کمپین ایمیلی را تعیین کرده و بفهمید که میخواهید چه کمکی به مخاطبان و مشتریان خود کنید.
بعد از تعیین هدف، حالا باید لیستی از مخاطبانی را که هدف اصلی شما هستند، تهیه کنید. به این معنی که آدرسهای ایمیل مخاطبان هدف را جمعآوری کنید و با روشهای مختلف به جذب لید و آگاهی از برند خود بپردازید.
انتخاب یک سرویسدهنده مناسب به شما کمک میکند تا بتوانید کار خود را بهدرستی انجام دهید. در انتخاب پلتفرم، عوامل مختلفی مانند قیمت، پشتیبانی مناسب و پنل حرفهای میتوانند اثرگذار باشند. از این رو، سرویس ارسال ایمیل نجوا گزینه مناسبی برای این کار است؛ چون تمام ویژگیهای پلتفرم مناسب ایمیل مارکتینگ را برای کسبوکارها فراهم کرده است.
از تأثیر جلوههای ظاهری و زیباییهای بصری ایمیل خود غافل نشوید. برای این کار بهتر است از قالبهای طراحی جذاب و زیبا استفاده کنید تا مخاطبان مشتاق شوند ایمیلهای بعدی شما را باز کنند.
برای آنکه بهترین زمان ارسال ایمیلهای خود را بفهمید، بهتر است در ابتدا طبق پرسونا و رفتار مخاطبان پیش بروید و آزمون و خطا کنید. سپس میتوانید گزارشهای مختلف و تست A/B را بررسی کنید تا به زمان مناسب برای ارسال ایمیلها برسید.
اگر روی کمپین خود نظارت دقیقی نداشته باشید، نمیتوانید مشکلات موجود را برطرف و کمپین خود را اصلاح کنید. بنابراین باید کمپین خود را طبق شاخصهای کلیدی عملکرد (KPIs) مختلف مانند نرخ باز شدن ایمیل، نرخ کلیک، نرخ تبدیل، میزان لغو عضویت و بازخوردهای مخاطبان اصلاح کنید.
اگر تا حالا از ایمیل مارکتینگ استفاده نکردید، از همین الان دست به کار شوید. فراموش نکنید که در این مسیر میتوانید از پنل نجوا هم استفاده کنید. شما در این پنل، پیشرفتهترین امکانات مورد نیاز خود را در اختیار خواهید داشت. از جمله این امکانات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
پنل نجوا برای ساخت لیست ایمیل، فرمهای عضوگیری در اختیارتان قرار میدهد. در کنار همه اینها، کارشناسان نجوا همیشه آماده کمک و راهنمایی به شما هستند تا متناسب با نیاز کسبوکارتان، بهترین راهکارها را برای شما پیدا کنند. پس همین الان دستبهکار شوید و برای اجرای کمپینهای ایمیلی موفق خود اقدام کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان