سخنگوی ستاد انتخابات کشور تشریح کرد:

آخرین آمار ثبت‌نام کنندگان در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: امروز جمعه (۲۸ مهر ۱۴۰۲) تا ساعت ۱۱.۳۰ تعداد ۱۰۸۰ نفر از داوطلبانی که در مرحله پیش ثبت نام شرکت کرده بودند، ثبت نام خود را تکمیل کردند.
کد خبر: ۱۴۲۶۷۷۷

به گزارش جام جم آنلاین، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور در گفت و گو با مهر و در خصوص آخرین آمار ثبت نام کنندگان در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: امروز جمعه (۲۸ مهر ۱۴۰۲) تا ساعت ۱۱.۳۰ تعداد ۱۰۸۰ نفر از داوطلبانی که در مرحله پیش ثبت نام شرکت کرده بودند، ثبت نام خود را تکمیل کردند که با احتساب ۹۵۹ نفر از داوطلبان روز اول ثبت نام‌ها تاکنون تعداد دو هزار و ۳۹ نفر ثبت نام نهایی خود را انجام دادند.

وی افزود: این افراد با ورود به سامانه پنجره واحد وزارت کشور و به صورت غیر حضوری و الکترونیکی فرآیند ثبت نام خود را تکمیل کردند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به موضوع تعیین حساب بانکی غیرتجاری برای داوطلبان تشریح کرد: پیامک‌ها، تماس‌ها و حتی مراجعاتی به ستاد انتخابات کشور داشتیم، مبنی بر آنکه داوطلبان برای تعیین حساب بانکی انتخاباتی خود به بانک‌ها مراجعه کرده‌اند و متأسفانه بانک‌ها همکاری مورد نظر را با آن ها نداشته و یا برای این همکاری مطلع نبودند.

وی ادامه داد: این در حالی است که وزارت کشور با بانک مرکزی تعامل لازم را انجام داده است و بر اساس بخشنامه‌ای که بانک مرکزی به بانک‌ها صادر کرده است و قطعاً مدیران عامل بانک‌ها سامانه دریافت بخشنامه‌ها آن را در اختیار دارند و از بخشنامه‌های بانک مرکزی مطلع می‌شوند.

اسلامی در ادامه متذکر شد: بر اساس قانون داوطلبان باید یک شماره حساب غیرتجاری را تعیین و یا افتتاح کنند. بدین معنا که اگر شماره حسابی را از قبل دارند آن را برای مصارف انتخابات، هزینه‌های تبلیغات، اجاره سالن برای انتخابات و مسائلی از این قبیل مشخص و استفاده می‌کنند. بانک‌ها هم باید این شماره حساب را گواهی کنند این در حالی است که برخی داوطلبان با ما تماس‌هایی گرفته اند و گفتند که گویا برخی بانک‌ها در این خصوص توجیه نیستند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور اذعان داشت: در عین حال داوطلبانی که حسابی را برای حضور در انتخابات و داوطلبی خود معرفی می‌کنند، باید استحضار داشته باشند که دیگر نمی‌توانند از این حساب برای امور تجاری و شخصی و دیگر مسائل خود استفاده کنند. به تعبیر دیگر این حساب باید صرفاً مختص امور انتخاباتی آنها باشد.

لازم نیست سابقه فعالیت ۵ ساله فقط در یک سازمان باشد

وی در خصوص درخواست ۵ سال سابقه فعالیت از داوطلبان تاکید کرد: باید گفت در ۵ سال سابقه فعالیت خواسته شده از داوطلبان هیچ مانعی ندارد که شخصی یک سال در یک محل، دو سال دیگر در جای دیگر و دو سال بعد از آن هم در سازمانی دیگر فعالیت کرده باشد. صرفاً سابقه کل ۵ سال برای وزارت کشور مدنظر است، نه آنکه فردی در تمام این ۵ سال صرفاً در یک سازمان باشد.

داوطلبان احکام استخدامی را بارگذاری نکنند

اسلامی ادامه داد: لازم است این گواهی‌ها مشخص و بارگذاری شود لذا داوطلبان نباید احکام استخدامی خود را بارگذاری کنند بلکه گواهی‌های خود را باید بارگذاری و ارسال کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور در پایان گفت: ملاک از این ۵ سال سابقه صرفاً فعالیت است نه اینکه داوطلب دارای سابقه مدیریت و مسئولیتی باشد به عبارتی دیگر لازم نیست در این ۵ سال حتماً مدیر و مسئول جایی بوده باشند.

گفتنی است مرحله اصلی ثبت نام داوطلبان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح پنج‌شنبه (۲۷ مهر ۱۴۰۲) آغاز شده و تا ساعت ۱۸ چهارشنبه (۳ آبان ۱۴۰۲) ادامه دارد و طبق قانون قابل تمدید نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها