به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، حسین ابوالحسینی اظهار داشت: با استقرار تیم مدیریتی جدید دانشگاه علوم پزشکی یزد عملیات تکمیل این ساختمان به عنوان یکی از پروژههای اصلی این دانشگاه از اسفندماه سال ۱۴۰۱ دوباره آغاز و از این تاریخ تاکنون بیش از ۱۷ میلیارد تومان به این پروژه اختصاص یافته است.
معاون توسعه مدیریت و منابع علوم پزشکی یزد افزود: با توجه به اتمام قرارداد و از آنجا که پیمانکار وقت در تامین منابع مالی با مشکلاتی مواجه بود، عملیاتی شدن قرارداد جدید در حال انجام است.
ابوالحسینی گفت: از آنجا که تاکنون منابع مالی لازم جهت پیشرفت پروژه به صورت مستمر توسط وزارت بهداشت و سازمان مدیریت تخصیص نیافته بود لذا افت و خیزهایی در روند اجرا بوجود آمد و در سفر هیئت دولت به استان یزد و از اوایل سال ۱۴۰۰ رونق اصلی این پروژه را شاهد هستیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه خاطرنشان کرد: عمده فعالیت ساخت این پروژه طی دوسال اخیر بوده و هم راستا با تکمیل ساختمان، اکثر تجهیزات این بیمارستان جایگزین خریداری و تامین شده که پس از اتمام نسبت به استقرار تجهیزات اقدام میشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: طرح توسعه بیمارستان بافق با ۳۲ تخت از سال ۹۰ شروع شده و پس از مدتی با پیگیریهای مسئولان شهرستان و شرکت سنگ آهن مرکزی، طرح ساخت بیمارستان جایگزین با ۹۶ تخت کلید خورد.
ابوالحسینی تصریح کرد: با آغاز ساخت بیمارستان جایگزین و از آنجایی که تفاوت زیادی در روند ساخت و اجرای پرژوه ایجاد شد حدود سه سال عملیات تغییر نقشه و برآوردها زمان برد چرا که در بیمارستان جایگزین باید تمامی بخشهای بیمارستانی تعبیه شود.
وی خاطرنشان کرد: در سال ۹۴ عملیات اسکلت بندی ساختمان بیمارستان توسط شرکت سنگ آهن در چهار طبقه و به متراژ ۱۱ هزار و ۸۰۰ متر مربع آغاز شد که شامل آشپزخانه، اتاق استریل،تاسیسات، انبار، بخشهای اداری، آزمایشگاه، تصویربرداری، رادیولوژی، بخش بستری، بخش جراحی،icu، ccu،nicu می باشد.
معاون علوم پزشکی یزد تصریح کرد: با اتمام اجرای اسکلت بندی این پروژه توسط شرکت سنگ آهن مرکزی در سال ۹۵، قرارداد ادامه ساخت پروژه در سال ۹۶ با پیمانکار جدید منعقد و قطعی شد و با صرف اعتبار بالغ بر ۹۵ میلیارد تومان، پروژه ۹۶ تخت خوابی بیمارستان ولی عصر(عج)شهرستان بافق پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی داشت.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به درجه اهمیت بالای ساخت پروژههای درمانی در سطح کشور و تاسیسات پیچیده آنها، احداث اینگونه پروژه ها هزینه بر بوده و دانشگاه علوم پزشکی علی رغم اهتمام جدی در پیگیری تامین اعتبار این پروژه به خودی خود امکان تامین بودجه را از منابع درونی ندارد و در زمان اجرا میبایست اعتبار مورد نیاز به طور مستمر و مداوم از طریق منابع ملی و مصوبات سفر مقامات و ریاست محترم جمهوری تامین و پرداخت شود.
ابوالحسینی اظهار امیدورای کرد: با توجه به تاکید استاندار محترم و با پیگیری از طریق وزارت بهداشت و سازمان مدیریت، شاهد پیشرفت صد درصدی این پروژه در آینده نزدیک باشیم و به مردم شریف بافق خدمات درمانی مطلوب ارائه شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت