تیم‌ ملی فوتبال ایران با برتری مقابل ازبکستان قهرمان «کافا» شد

پایان پرحاشیه تورنمنت دسته چندم

تولید بی‌وقفه قدرت دفاعی

در همایش وزارت دفاع آینده در دانشگاه صنعتی مالک‌اشتر، رصد تحولات فناورانه و واکاوی آینده عرصه‌های دفاعی ‌ـــ امنیتی در جنگ‌های ترکیبی و همچنین آموزه‌ جنگ‌‌های اخیر محیط پیرامونی را از مهم‌ترین بخش برنامه‌های وزارت دفاع اعلام کردم. البته این کار سال‌هاست با همکاری قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص) در حال انجام بوده و‌تاثیر بسزایی در تعریف، طراحی و‌ تولید سامانه سلاح‌های جدید داشته است.
کد خبر: ۱۴۲۵۰۰۲
نویسنده امیر محمدرضا آشتیانی | وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
تولید بی‌وقفه قدرت دفاعی

با توجه به پیچیدگی‌های محیط و عدم قطعیت‌های فراوان، توسعه توانمندی‌های دفاعی متاثر از شناخت تهدیدات و ‌شیوه‌های دشمنان در اولویت برنامه وزارت دفاع قرار دارد و این مسیر با همکاری‌های دفاعی در عرصه ملی و استفاده از ظرفیت نخبگانی کشور در حال انجام است. تحربیات اخیر به ما نشان داده دشمنان به توانایی بالایی در تنوع سناریوسازی نبرد دست یافته‌اند و ما نیز متقابلا تقویت توان سناریوسازی و مقابله متنوع با آن را در دستور کار قرار داده‌ایم.  با توجه به این آموزه مهم، تمرکز و توسعه سطوح مختلف برنامه‌های دفاع موشکی(سطح به سطح، هوا به سطح، سطح به هوا، زیرسطح )، پهپادی، جنگ الکترونیک، رزم زمینی و علوم‌ پیشرفته دفاعی‌ از اولویت‌های برنامه‌ای است که تاکنون دستاوردها و توفیقات خوبی از آن به دست آمده است.
 رونمایی موفق و غرورانگیز برخی تجهیزات و توانمندی‌های اخیر وزارت دفاع به‌ویژه در رزمایش پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران و ترکیب فناوری‌های مختلف براساس راهبرد غافلگیرسازی دشمن و طراحی سناریوهای مختلف نبرد‌های آینده صورت گرفته است. به‌فضل الهی و بر اساس این راهبرد در روزهای آینده سامانه جدید پدافندی با ویژگی‌های منحصر به فرد رونمایی و الحاق خواهند شد تا ملت عزیزمان بیش از پیش شاهد تحقق برنامه‌هایی باشند که فرزندان و سربازان‌شان در نیروهای مسلح وعده کرده‌اند. توسعه قابلیت‌ها، ظرفیت‌ها و زیرساخت‌ها، همزمان با توجه به منابع انسانی نخبه باهدف دستیابی به علم و فناوری مرز دانشی برای دفاع از کشور با قدرت و با ثبات ادامه دارد و این راه بی‌وقفه و بدون توجه به محدودیت‌ها، تحریم‌ها و‌حاشیه‌ها پیگیری می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها