ماجرای بهرهبرداری رسانهای از بدحالشدن آرمیتا گراوند و خبرسازیهای دروغین درباره آن، شباهتهای زیادی به شروع آشوبهای پاییز سال گذشته دارد. در هر دو پروژه سراغ دخترانی رفتند که بعد از بدحال شدن به حالت کما رفته و نمیتوانستند روایتگر اصل اتفاق باشند.در هر دو مورد بحث برخورد فیزیکی بهخاطر حجاب مطرح شد و در فضای توییتر، ترند شدن این اتفاق در دستور کار قرار گرفت. بازار انتشار خبرهای بدون منبع و دروغ و عکسهای جعلی هم داغ شد. در هر دو پروژه جریانسازان سراغ دختران کرد رفتند که نمیتواند این موضوع اتفاقی باشد.البته این جریان در انتشار خبر با تناقض روبهرو شده و برخی رسانههای معاند اعلام کردند آرمیتا اهل کرمانشاه است و برخی کوهدشت لرستان را به عنوان زادگاه او اعلام کردند. به نظر میرسد جریان ضدانقلاب که درباره ادعاهای خود فیلم یا سندی ندارد پس از شکست پروژههای خود به دنبال ساختن پروژه جدید و غیرواقعی برای تنفس مصنوعی به ضدانقلاب و رژیم صهیونیستی برای ایجاد اغتشاش در کشور هستند. این در حالی است که این بار هم تلاش آنها با انتشار فیلم دوربینهای مداربسته مترو و مصاحبه خانواده دختر نوجوان با شکست روبهرو شد. اما اصل ماجرا چه بود؟ ساعت۷صبح یکشنبه۹ مهر امسال، آرمیتا گراوند همراه دوستش برای رفتن به مدرسه سوار مترو در ایستگاه شهدا شدند. اما به محض ورود به واگن، آرمیتا از حال رفت. آنطور که مدیرعامل مترو گفته، یکی از دوستان آرمیتا و فردی که بهنظر میرسید پزشک است، این دختر را از واگن خارج کرده و سریع از اورژانس درخواست کمک کردند. در فیلم منتشر شده از سوی مترو، دو امدادگر اورژانس با بررسی وضعیت دختر نوجوان، او را به بیمارستان فجر منتقل کرده و او در بخش مراقبتهای ویژه بستری شد.
درحالیکه رسانههای معاند سعی داشتند این ماجرا را به بحث برخورد با حجاب گره بزنند، پدر و مادر آرمیتا فیلمهای ضبط شده توسط دوربینهای مترو را مشاهده کرده و در مصاحبهای با ایرنا تمام شایعات درباره این اتفاق را رد کردند. مادر آرمیتا که این روزها در بیمارستان حضور دارد، میگوید: دخترم با دوستانش برای رفتن به مدرسه در متروی شهدا قرار گذاشته بود که پس از ورود به ایستگاه قطار، هنگام سوار شدن دچار افت فشار شد و پس از بههم خوردن تعادلش، سرش با لبه واگن قطار برخورد میکند. در این شرایط توسط دوستانش به بیرون از واگن قطار منتقل شد و بلافاصله با عوامل اورژانس تماس گرفته و دقایقی بعد آرمیتا به بیمارستان منتقل میشود. مادر آرمیتا در مورد موجسواری رسانههای معاند و سوءاستفاده برخی فرصتطلبان از حادثه پیشآمده، گفت: تصاویر و فیلمهای مترو رااز زمان ورود تا لحظه سوارشدن به قطار را دیدیم، لذا ادعاهای مطرح شده توسط آنها(رسانههای معاند) صحت ندارد.پدر دختر دانشآموز هم گفت: همراه با همسرم همه فیلمهای مترو را بررسی کردیم و برای ما ثابت شده که این رخداد یک حادثه بوده است.
وی با بیان اینکه دخترم بیمار نبود و هیچ دارویی مصرف نمیکرد، از مردم درخواست کرد برای بهبود فرزندش دعا کنند. مسعود درستی، مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران دیروز درباره آخرین وضعیت آرمیتا گفت: «تمام مسافران از لحظهای که وارد میشوند تا زمانی که خارج میشوند، ما میزبان آنها هستیم و اگر حادثهای رخ دهد، پیگیر ماجرا خواهیم بود. در مورد این دختر نوجوان کادر درمان دارد تلاشش را میکند و روند روبهبهبود است که امیدواریم زودتر حالش خوب شود و نزد خانواده و همکلاسیهایش برگردد.» وی افزود: «همانطور که در فیلم منتشر شده دیده میشود، بعد از بدحال شدن این دختر، راهبر قطار وقتی با این صحنه روبهرو میشود، داخل کابین رفته و به راهبر قطار در آن مسیر و مرکز فرماندهی موضوع را اطلاع میدهد.» با اطلاعرسانی سریع درباره این اتفاق و صحبتهای پدر و مادر آرمیتا، پروژه روایت دروغ برای تحریک احساسات مردم توسط کاسبان خون،با شکست روبهرو و موج خبری دروغ رسانههای معاند به خصوص در توئیتر درهم شکسته شد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد