به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، سرپرست سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد در این نشست اظهار داشت: نگاه شورا و شهردار به مقوله شعر و ادب بایستی نگاه خاصی باشد و این نگاه می تواند در سطح شهر نیز ارائه شود که ما سعی کرده ایم در این مسیر از فعالیت های فرهنگی و ادبی حمایت های لازم را داشته باشیم.
مصطفی زارع زاده افزود: اگرچه کارهای خوبی در سال های اخیر در این حوزه انجام شده است اما همچنان جای کار وجود دارد و باید اقدامات مختلفی برای مقوله شعر و ادب و فرهنگ انجام دهیم.
وی ادامه داد: خانه شعر و ادب یزد می تواند جایگاهی برای حضور شاعران و اندیشمندان ادبی یزد باشد تا بتوان محتوای مورد نیاز جامعه متناسب با فرهنگ یزد را ایجاد کنیم.
زارع زاده گفت: ادبیات و شعر می تواند در فعالیت های فرهنگی ما اثرگذاری را مضاعف کند و خانه شعر و ادب نیز میتواند ما را در این مسیر یاری کند.
شهردار یزد نیز در این مراسم گفت: خوشبختانه با حضور اهالی فرهنگ و ادب شاهد فعالیت های خوبی در زمینه شعر و ادب بوده ایم و ما نیز سعی کرده ایم از این حوزه نیز حمایت های لازم را داشته باشیم.
ابوالقاسم محی الدینی افزود: ما در زمینه فعالیت های فرهنگی ورزشی و اجتماعی اقدامات بسیار خوبی را انجام داده ایم که نمونه آن برگزاری موفق المپیاد ورزش محلات بود که ۵۸ هیات را پای کار آمدند و ۲۱ هزار نفر از مردم شهر یزد در این المپیاد شرکت کردند که از این هیات ها در این برهه حدود 10 میلیارد تومان حمایت شد و المپیاد بعدی نیز در مهرماه برگزار می شود.
شهردار یزد گفت: یکی از مشکلات در این مسیر پای کار نبودن دستگاه های دولتی به دلیل کمبود اعتبارات و همچنین کمبود نیرو است در صورتی که میتوان با همکاری و هم افزایی بسیاری از اقدامات مختلف در سطح شهر انجام داد.
وی ادامه داد: در حوزه اجتماعی در اقداماتی انجام شده که ده سال به دنبال آن بوده ایم ولی معتقدیم که دستگاه های دولتی بایستی بهتر پای کار بیایند.
محی الدینی گفت: ما هزینه های سنگینی در شهر کرده ایم و معتقدیم که دستگاه های دولتی نیز بایستی قوی تر پای کار بیایند.
مسئول خانه شعر و ادب فارسی یزد در این نشست با اشاره به اقدامات این مجموعه گفت: ما در این خانه بیش از ۷۰ عضو داریم که به صورت هفتگی برنامه های مختلفی فرهنگی و ادبی را برگزار می کنیم.
عالیه محرابی افزود: برگزاری شب شعرهای مختلف به مناسبت های مختلف از جمله ترنم صبح، قلمدان های فیروزه، خوشه های بادام داشته ایم که شاعران به خوانش اشعار خود پرداخته اند.
محرابی بیان کرد: در این راستا نیز اکران دو مستند پولیتزر و دیوانگی را داشتیم و به مناسبت های مختلف نیز دورهمی عکاسان و سلسله نشست های روضه هنری را برگزار کرده ایم.
این شاعر یزدی ادامه داد: برگزاری دوره های آموزشی فن بیان، شناخت دستگاه های موسیقی ویژه مداحان و شاعران و دوره آموزشی شعر در سه دوره با بیش از 50 شاعر از جمله اقدامات دیگر ما بوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت