به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، رییس سازمان جهادکشاورزی استان یزد در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: دهکده فناوری و نوآوری بخش کشاورزی از بهمن ماه سال گذشته راه اندازی شد و اکنون ۱۸ شرکت دانش بنیان در این دهکده مستقر هستند که در نظر داریم در عرصهای ۵۰ هکتاری تعداد ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در این بخش مستقر شوند.
محمد علی حاتمی زاده با بیان این که یزد کمتر در حوزه کشاورزی شناخته شده است، گفت: با این حال، بخش کشاورزی استان یزد علیرغم شرایط اقلیمی رتبههای خوبی در کشور به خود اختصاص داده است.
وی افزود: استان یزد در پرورش بلدرچین، کبک و ماهی تیلاپیا و نیز تولید رناس رتبه نخست کشور را داراست.
رییس سازمان جهادکشاورزی استان یزد از رتبه دوم استان یزد در تولیدات گلخانهای کشور خبر داد و گفت: یزد در پرورش شتر و تولید پسته رتبه سوم کشور و در تولید انار رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است.
حاتمی زاده افزود: بخش کشاورزی استان در خیلی از محصولات تولیدی مانند شیر، مرغ و تخم مرغ تولید مازاد دارد به طوری که مازاد این تولیدات به سایر استانها ارسال میشود.
رییس سازمان جهادکشاورزی استان یزد با اشاره به مصرف روزانه ۴۵۰۰ تن نهادههای دامی در استان که ۱۵۰۰ تن آن نهادههای دامی دانهای است، گفت: در حالی استان یزد در بخش تامین نهادههای دانهای وابسته به واردات است، که بر اساس برآوردها تامین این نیاز حداقل به دو برابر سطح فعلی کشت و آب مصرفی کنونی نیازمند است.
وی با اشاره به تولید بذر هیبرید در راستای ارتقای دانش کشاورزی در استان گفت: در همین راستا شرکتهای دانش بنیان بیش از ۱۱۵۰ لاین تولید بذر هیبریدی در استان تولید کردند که ارزش هر لاین ۴۰ میلیارد تومان است.
حاتمیزاده در ادامه تصریح کرد: به طور کلی بالغ بر یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن انواع محصولات حوزه جهاد کشاورزی در استان یزد تولید میشود.
وی امنیت غذایی را مهمترین و جدی ترین وظیفه جهاد کشاورزی دانست و افزود: در برنامه هفتم توسعه کشور هم این وظیفه و رسالت تکرار شده است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد