استاندار قزوین

تحول و شکوفایی منطقه با اجرای طرح گردشگری سد نهب

استاندار قزوین گفت: اجرای طرح گردشگری سد نهب و پیرامون آن می تواند سبب تحول و رونق اقتصادی در کنار ایجاد اشتغال در منطقه شود.
استاندار قزوین گفت: اجرای طرح گردشگری سد نهب و پیرامون آن می تواند سبب تحول و رونق اقتصادی در کنار ایجاد اشتغال در منطقه شود.
کد خبر: ۱۴۱۶۳۸۰
مهرداد نوری- جام جم آنلاین قزوین: مهدی اعلایی ،استاندار قزوین در حاشیه بازدید از سد نهب و شبکه آبیاری آن گفت: سد نهب یکی از مهمترین پروژه های آبی استان است که در شرایط منحصر بفردی قرار دارد. وی افزود: این سد بعنوان یکی از سدهای کشور با طول تاج طولانی در جهت نگاهداشت آبهای سطحی و جلوگیری از هدر رفت و ذخیره سازی آنها برای بهبود آبیاری اراضی کشاورزی که در پائین دست شهرستان های بوئین زهرا و تاکستان قرار دارد، استفاده خواهد شد. نماینده عالی دولت در استان تصریح نمود: به لطف خدا و با تلاش مجموعه کارفرما، مشاور و پیمانکار این پروژه در حال حاضر از پیشرفت فیزیکی 96 درصدی برخوردار بوده و آماده افتتاح و بهره برداری کامل می باشد. استاندار قزوین با اشاره به موضوعات گردشگری سد نهب تصریح کرد: به لطف خدا در سفر ریاست جمهوری به استان در سال گذشته مصوب شد که از ظرفیت سد و پیرامون آن به عنوان یکی از مراکز گردشگری استان مورد استفاده قرار گیرد، که در این راستا فراخوان جذب سرمایه گذار انجام شده و قطعاً حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی برای اجرای طرح گردشگری پیرامون سد نهب می تواند سبب تحول و شکوفایی این منطقه از حیث اشتغال و اقتصاد شود. منصور ستوده مدیرعامل شرکت آب منطقه ای قزوین با اشاره به اهداف ساخت نهب عنوان داشت: کنترل و تنظیم جریانات نابهنگام و سیلابی رودخانه خررود، مدیریت بهره برداری از منابع آب با هدف حفظ و بهبود آبخوان دشت قزوین، توسعه شبکه های مدرن آبیاری و کشاورزی، افزایش راندمان آبیاری و صرفه جویی در مصرف آب کشاورزی و احداث نیروگاه برقابی از جمله مهمترین اهداف ساخت این سد و شبکه پایین دست آن می باشد. ستوده همچنین با اشاره به مشخصات فنی سد نهب گفت: سد نهب سدی خاکی با هسته رسی است که ارتفاع تاج آن از پی 48.5 متر و طول تاج آن 2156 می باشد. وی افزود: حجم مخزن سد نهب 120 میلیون مترمکعب می باشد که از این میزان 80 میلیون مترمکعب حجم آب تنظیمی برای 36800 هکتار از اراضی کشاورزی پایین دست و بیش از 30 میلیون مترمکعب نیز برای تغذیه مصنوعی و نیاز زیست محیطی می باشد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها