به گزارش جام جم آنلاین، هتک حرمت قرآن کریم برای نخستین بار نیست که در کشورهای اروپایی مدعی دموکراسی رخ می دهد و قطعاً پس از این بازهم بارها تکرار خواهد شد تا غرب را به اهداف خود در زمینه اسلام هراسی نزدیک کند.
تروریسم فرهنگی یعنی یک نظام فرهنگی با شیوه ها و ابزارهای خاص قصد تخریب نظام فرهنگی سرزمین یا جمعیت دیگری دارد که از اتحاد و قدرت آنها در هراس است؛ در حقیقت این واژه از این منظر قابل تأمل است که یکی از ابزارهای نژادپرستانه غربی های افراطی برای مقابله با گسترش اسلام به شمار می رود.
با وجود این، افزایش هتک حرمت به قرآن کریم و اهانت به مقدسات و باورهای مسلمانان و به نوعی تروریسم فرهنگی علیه فرهنگ اسلام دلایلی فراتر از ادعای یک افراطی ضد دین در کشوری اروپایی دارد؛ دلایلی که شاید مهم ترینش تلاش برای اسلام هراسی میان غربی ها باشد، زیرا غرب از واقعیتی همچون گسترش اسلام در جوامع خود هراس دارد و به دنبال راه حلی برای جلوگیری از آن است و در این مسیر به تروریسم فرهنگی علیه اسلام چنگ می اندازد.
موج گرویدن به اسلام در چند دهه اخیر در جوامع غربی و اروپایی به گونهای بوده که از اسلام به عنوان پرسرعتترین دین در حال رشد یاد شده است. اشتیاق روزافزون زنان و مردان به اسلام سبب شده است بسیاری فلاسفه، اندیشمندان و شرق شناسان اروپایی همچون ادوارد براون، ولتر، راجرسون، دولامارتین، پروفسور سدیلو و ... به مقام عالی و استثنایی پیامبر اسلام و آموزههای متعالی دین محمدی (ص) اعتراف کنند.
به اعتراف اندیشمندان غربی، درخشش تمدن اسلامی باعث بیداری ملل مغرب زمین و مبدأ تحول و انقلاب علمی و صنعتی کنونی شد. موج گرویدن به اسلام خشم صهیونیستها را به دنبال داشته است و آنها سعی می کنند با القای خطرناک بودن گسترش اسلام و حساسیت میان مسیحیان و سیاستمداران غربی و اروپایی بگویند اسلام در آیندهای نه چندان دور حرف نخست را در جهان غرب خواهد زد. چنانچه آمارها نشان میدهد، تا 20 سال آینده در چندین شهر آمریکا جمعیت مسلمانان بیشتر از مسیحیان خواهد بود.
نکته مهم اینکه با وجود افزایش احساسات ضد اسلامی و موج شدید اسلام هراسی و مقابله با مسلمانان در غرب، شمار بیشتری از مردم در اروپا و آمریکا به اسلام روی آوردهاند؛ چنانکه به روایت آمارها، هر سال حدود 20 هزار آمریکایی به دین اسلام گرایش می یابند. در ۲۰ سال آینده جمعیت مسلمانان ساکن در چندین شهر مهم آمریکا بیشتر از مسیحیان خواهد بود؛ آمارها نشان میدهند، در پایان قرن 21 آلمان کشوری مسلماننشین خواهد شد نه مسیحینشین؛ در انگلیس به طور گستردهای دین اسلام در حال افزایش است، به طوری که به نوشته هفتهنامه ساندی تایمز، در چند سال اخیر 14 هزار نفر مسلمان شدهاند؛ همچنین بلژیک جمعیتی بالغ بر 10 میلیون نفر دارد که ۴۵۰ هزار نفرشان مسلمان هستند.
به گفته مسئولان مراکز اسلامی آمریکا، همزمان با هتک حرمت قرآن و تهدیدها برای سوزاندن نسخههایی دیگر از این کتاب آسمانی به وسیله افراطیون و مدعیان آزادی بیان، آمار غربی هایی که اسلام آوردهاند تعجب و حیرت مسئولان اروپایی را برانگیخته است.
پیشبینیها نشان میدهد تا چند سال آینده جمعیت مسلمانان جهان از تمام ادیان بیشتر خواهد شد و این در حالی است که افزایش تعداد مساجد در هلند نگرانی مجلس این کشور را به دنبال داشته است، بهگونهای که تنی چند از اعضای مجلس هلند نسبت به تعطیلی کلیساها و تبدیل آنها به موزه و در عوض، افزایش مساجد فعال مسلمانان در کشورشان ابراز نگرانی کردهاند.
آنچه بیان شد به خوبی خشم غرب را نسبت به اسلام و کتاب آسمانی قرِآن نشان می دهد و از همین رو غرب در دو دهه اخیر تمام تلاش رسانهای و تبلیغاتی خود را در تخریب چهره اسلام و مسلمانان بسیج کرده است و مجوز هتک حرمت قرآن کریم، آن هم مقابل مسجد مسلمانان صادر می کند، بلکه با اندکی هراس در دل مردمانش از اسلام آوردن آنها و گسترش دین مهر و محبت در قلب اروپا جلوگیری کند.
حال تروریسم فرهنگی که غرب مخترع آن است، از ابزار آزادی بیان و حقوق بشر استفاده میکند تا مخالفت خود را با اسلام و اسلام هراسی های شدید در دوران پسا استعمار توجیه کند. لذا اقدام تکرار شونده و موهن قرآن سوزی در اروپا که هر بار احساسات حدود 2 میلیارد مسلمان را در سراسر جهان خدشه دار میکند، هدفی جز اسلام هراسی و جلوگیری از موج گرویدن شهروندان اروپایی و آمریکایی و در یک کلام غرب به اسلام ندارد. غرب حتی برای توجیه بیشتر مجوز رسمی و قانونی به هتاکان می دهد، از آنها در دایره حفاظتی پلیس مراقبت می کند تا برنامه ریزی از پیش طراحی شده برای تروریسم فرهنگی و تخریب اسلام را بیشتر نمایان کند.
منبع: راهبرد معاصر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت