به گزارش جام جم آنلاین، محمد جماللو در پاسخ به این پرسش که سن اعتیاد در کشورمان آیا کاهش داشته است؟ عنوان کرد: براساس پژوهشهای دقیق و تایید شدهای که در کشور انجام شده است میتوان گفت سن اعتیاد در کشورمان در چند سال اخیر تغییر جدی نداشته و به طور میانگین حدود 24 سال است.
وی درباره اینکه برخی کارشناسان معتقدند سن اعتیاد در کشورمان کمتر از 24 سال است، نیز توضیح داد: در مناطق آلوده که وسعت و عمق آلودگی به مواد مخدر بیشتر است، میتوان افرادی را دید که در سنین پایینتر گرفتار اعتیاد شدهاند.
جماللو با اشاره به اینکه برخی تلاش میکنند، سن اعتیاد را پایینتر نشان دهند، افزود: ستاد مبارزه با مواد مخدر به عنوان یک نهاد تخصصی که وظیفه سیاستگذاری، برنامه ریزی و کنترل را بر عهده دارد، تلاش میکند واقعیتها را به جامعه گزارش کند.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره اینکه برخی پژوهشها درباره سن اعتیاد در کشورمان نتایج متفاوتی دارد، نیز به جام جم آنلاین گفت: برخی پژوهشها موردی و با جامعه محدود انجام شده است. به همین دلیل نمیتوان نتایج چنین پژوهشهایی را به کل کشور تعمیم داد.
جماللو در پاسخ به این پرسش که اعتیاد در کشورمان بیشتر کدام گروه سنی را تهدید میکند؟ بیان کرد: واقعیت این است که نباید در این حوزه ساده انگاری کرد، زیرا همه گروههای سنی در خطر قرار دارند.
به گفته وی در دورههای اخیر اما اعتیاد در دنیا و کشورمان زنان و جوانان را بیشتر تهدید میکند.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره اینکه چه برنامههایی برای حمایت از افراد جامعه وجود دارد؟ نیز گفت: برای همه گروه های سنی برنامههای مختلفی طراحی شده است و این مهم از سوی مجموعهای از دستگاه ها دنبال می شود. برای نمونه تفاهمنامههای مختلفی با آموزش و پرورش و دیگر دستگاهها امضا شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: