قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر:

تجارت اینترنتی مواد مخدر رو به افزایش است

قائم‌ مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر از افزایش تجارت اینترنتی مواد مخدر خبر داد و گفت: در جهان حشیش در صدر مصرف معتادان قرار دارد.
کد خبر: ۱۴۱۲۶۹۷

به گزارش جام جم آنلاین، علیرضا کاظمی؛ قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: قاچاق مواد مخدر به‌عنوان یک جرم سازمان‌یافته در 200 کشور جهان در جریان است. در دنیا بیش از 284 میلیون نفر حداقل یک بار مصرف مواد مخدر را تجربه کردند.

وی با اعلام اینکه سالانه 500 هزار نفر به‌دلیل سوءمصرف مواد مخدر جان خود را از دست می‌دهند، گفت: تجارت اینترنتی مواد مخدر رو به افزایش است و «دارک وب» و فضای مجازی به توزیع مواد مخدر کمک می‌کند.

قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: یک‌هزار و 127 ماده روان‌گردان تا کنون کشف شده است، و شاهد افزایش 26درصدی مصرف مواد مخدر در سن 15 تا 64 سال در جهان هستیم.

کاظمی گفت: 209 میلیون نفر در جهان «حشیش» مصرف می‌کنند و استعمال «حشیش» در رتبه اول قرار دارد و بعد از آن مصرف تریاک، کوکائین و اکستازی‌ها در رتبه‌های بعدی هستند.

وی ادامه داد: تولید مواد مخدر در افغانستان طی دو دهه گذشته 50 برابر شده است و بیش از 80 درصد تریاک جهان در افغانستان تولید می‌شود، همچنین تولید مواد مخدر شیشه طی دو دهه اخیر افزایش چشمگیری داشته است.

قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: بیش از 70 هزار میلیارد تومان به بنیادهای اقتصادی قاچاقچیان ضربه وارد شده است و 8 نفر امسال در راه مبارزه با مواد مخدر جان خود را از دست داده‌اند.

به‌گفته کاظمی، جمهوری اسلامی از ابتدای سال تا کنون 17 هزار و 630 فقره عملیات درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر داشته است.

وی تصریح کرد: ظرفیت نگه‌داری معتادان متجاهر در تهران از 4 هزار نفر به 26 هزار نفر افزایش پیدا کرده است و در کشور هم 124 درصد رشد در حوزه ساماندهی معتادان متجاهر داشته‌ایم.

قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: در تهران 11 مرکز نگهداری معتادان متجاهر و در سیستان و بلوچستان 5 مرکز، خراسان رضوی 3 مرکز، خوزستان 2 مرکز، کرمان 2 مرکز، البرز 2 مرکز، و در قم، اصفهان، لرستان، همدان، کرمانشاه، فارس و قزوین یک مرکز وجود دارد.

کاظمی گفت: در 50 هزار مدرسه کانون یاریگران زندگی راه‌اندازی شد و بیش از 5ونیم میلیون دانش‌آموز تحت آموزش راه‌های پیشگیری از اعتیاد قرار گرفتند.

وی افزود: حدود 8 هزار و 900 مرکز درمانی در سطح کشور وجود دارند که داروهای سرپایی را برای افرادی که قصد ترک اعتیاد دارند تجویز می‌کنند و این داروها را در اختیار آنها قرار می‌دهند.

قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد: یک میلیون و 600 هزار نفر تحت پوشش این مراکز درمانی سرپایی قرار دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها