به گزارش جام جم آنلاین، حسین پارسایی، كارگردان نمایش هفتخان اسفندیار پیرامون اعجاز بازگشت به متون و فرهنگ ایرانی ضمن اشاره به عقبماندگی فرهنگی نسبت به فرهنگ ایرانی گفت: در حوزه مدیریت فرهنگی بهجای پرداخت به مدیریت محتوا باید در پی جبران كسری منابع باشیم.
وی افزود: تولید اثر فاخر نیازمند سوژه و مضمون جدی است و باید فخر جامعه باشد.
كارگردان نمایش هفتخان اسفندیار اظهار كرد: در ساختار مدیریت فرهنگی و اداره هنرهای نمایشی كشور با بودجه اندك با بیش از صدهزار مخاطب و بدون چشمانداز برای جذب دانشجویان و هنرآموزان ایرادات جدی وجود دارد و نمیتوان به جریان اصلی فرهنگ پرداخت.
وی افزود: میتوانستیم دهه هفتاد برای نمایشنامه تولید فرهنگی و نمایشی داشته باشیم؛ اما جبر فرهنگی حاكم بر مدیریت جریانی است و موضوعات را هدایت میكند.
پارسایی با بیان اینكه عادات غلط بهآرامی افراد را به سمتوسویی میبرد كه اولویتها را نمیشناسد و خطاها را امر بدیهی میپندارد ادامه داد: باید در برابر بدعتهای نادرست بایستیم و خودمان را از فضاهایی كه عطر دینی و ایرانی در آن نیست دور كنیم.
وی افزود: شهید الداغی اسفندیار زمان است و هفتخان اسفندیار كاملاً امروزی است و این قصه مربوط به فرهنگ و امروز ایران است؛ چراكه ناموس واژهای فراگیر است و اسفندیار تقابل راستی و كژی است.
كارگردان نمایش هفتخان اسفندیار با بیان اینكه تماشاگر امروز هنرمند و شاهنامهخوان آینده است تصریح كرد: باید نشانهشناسی شود و باید سراغ مرجعی برویم كه میتواند نیازهای فرهنگی جامعه را برانگیخته كند و مخاطب به ایرانی بودن خودش باید افتخار كند.
وی افزود: میتوانست اجرای اسفندیار سیامین اجرا از متون ادبی ایرانی باشد كه در دانشگاه و محافل عمومی از آن صحبت میشود.
پارسایی تصریح كرد: مخاطب عمومی شاهنامهخوانی و پویایی فرهنگی دارد و جامعه ایرانی سرشار از نخبگان در حوزههای مختلف فرهنگی و نظامی و سیاسی است.
سیاست ایرانی یك مجله صوتی و تصویری است. سیاست ایرانی برنامهای برای علاقهمندان به سیاست است كه نگاه فراوانی به موضوعات مختلف دارد. این برنامه از چهار میز تخصصی تشكیل شده است كه هدایت آنها را اساتید و اعضای هیئتعلمی دانشگاهها نیز روزنامهنگاران باسابقه بر عهده دارند.
دكتر سعید آجورلو استاد دانشگاه هدایت میز علوم سیاسی و جامعهشناسی سیاسی، دكتر حنیف غفاری و دكتر فاطمه نكو لعل آزاد كه از اساتید دانشگاه هستند هدایت میز روابط بینالملل، دكتر رضا گنجی هدایت میز تاریخ سیاسی و علیاكبر عبدالعلیزاده، عضو شورای سردبیری روزنامه جامجم هم هدایت میز جریانشناسی سیاسی فرهنگ را بر عهده دارند.
مصطفی صادقی سردبیری این برنامه و فریدون ماهر نیز تهیهكنندگی این برنامه را بر عهده دارند. مجله صوتی و تصویری سیاست ایرانی به مدت صد بیست دقیقه پنجشنبه هر هفته از رادیو گفت و كو پخش میشود.
شبكه گفتوگو را علاوه بر امواج رادیو میتوانید از طریق گیرندههای دیجیتالی، رادیونما، اپلیكیشن ایران صدا و آدرس اینترنتی radiogoftogoo.ir نیز دریافت كنید. همچنین علاقهمندان میتوانند از طریق شماره ۰۹۰۳۹۱۳۴۷۴۴ در پیامرسانهای مجازی و سامانه پیامكی ۳۰۰۰۰۱۰۳۵ با این برنامه و دیگر برنامههای رادیو گفتوگو در ارتباط باشند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت