رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان :

نام‌گذاری۳۰۰ گذر و معبر شهری به نام شهدا در دوره اخیر

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به نام‌گذاری۳۰۰ گذر و معبر شهری به نام شهدا در دوره اخیر مدیریت شهری، گفت: در این دوره، رویکرد ساخت فرهنگسراها در سطح شهر به‌صورت مجزا به‌کلی تغییر یافته و امروزه مسجد محور قرار داده شده است.
کد خبر: ۱۴۱۰۵۸۲

جام جم آنلاین اصفهان؛ محمد نورصالحی در مراسم رونمایی از سامانه هوشمند اعلان صوتی‌ و تابلوهای مزین به نام و تصاویر شهدا در سطح شهر اصفهان اظهار کرد: بودجه کل شهرداری اصفهان در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۲۲ هزار میلیارد تومان تصویب شده است که رشد ۶۰ درصدی را در این بخش نسبت به سال گذشته شاهد هستیم.

وی با اشاره به افزایش بودجه فرهنگی نسبت به سنوات گذشته گفت: بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان بالغ بر دو هزار میلیارد تومان است که حدود ۱۰ درصد از کل بودجه شهرداری را شامل می‌شود و بودجه رویدادهای فرهنگی شهرداری اصفهان در سال جاری به مبلغ ۲۴۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

نورصالحی با اشاره به اقدامات مدیریت شهری در حمایت از رویکرد مسجدمحوری و توجه به مراکز فرهنگی، گفت: مناسبت‌های مذهبی از جمله دهه کرامت توسط ارگان‌ها و نهادهای مردمی و فرهنگی سطح شهر اجرا می‌شود و بر اساس آخرین آمار، به‌طور میانگین ۲۵۰ مرکز فرهنگی و مردم‌محور در اجرای برنامه‌های میدانی و مناسبتی با شهرداری اصفهان مشارکت دارند.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به دیگر ابعاد بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان گفت: در بودجه فرهنگی شهرداری برای احداث مساجد در نقاطی از شهر که نیازمند مسجد بودند، ردیف بودجه خالی بود و بر این اساس طرحی را تحت عنوان «چشمه‌های نورانی» مصوب کردیم که حدود ۱۲۰ میلیارد تومان از بودجه شهرداری مرکزی و ۳۰ میلیارد تومان از بودجه مناطق پانزده‌گانه شهرداری برای این بخش اختصاص داده شده است.

وی اظهار کرد: با تلاش و تأکیدات صورت گرفته از سوی شورای اسلامی شهر، طرح «سلام همسایه» در رابطه با مساجد سطح شهر در حال اجرا است که طبق این طرح مصوب شد ۸۰۰ مسجد فعال شهر با ساکنان و همسایگان مساجد خود از طریق اجرای برنامه‌های فرهنگی ارتباط برقرار کنند که برای اجرا و کمک به این قسمت، یک میلیارد تومان بودجه به صورت مجزا اختصاص داده شده است.

نورصالحی با اشاره به نامگذاری ۳۰۰ گذر و معبر شهری به نام شهدا در دوره اخیر مدیریت شهری، خاطرنشان کرد: در این دوره، رویکرد ساخت فرهنگسراها در سطح شهر به صورت مجزا به‌کلی تغییر یافته و امروزه محور مسجد قرار داده شده است، در این راستا احداث فرهنگسرا، مراکز فرهنگی و ورزشی با محوریت مساجد در نقاط شهر پیگیری می‌شود.

هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها