پاسخ سخنگوی وزارت امور خارجه به اظهارات غیردوستانه «علی‌اف»:

اظهارات پشت تریبون‌ها کمکی به حل و فصل اختلافات نمی‌کند

واکنش ایران به مواضع مداخله جویانه اروپایی‌ها به دنبال اعدام «حبیب اسیود»

سخنگوی وزارت امور خارجه مواضع مداخله جویانه و حمایتی برخی دولت‌های اروپایی درپی اعدام سرکرده یک گروهک تروریستی را تلاشی برای جلوگیری از اجرای عدالت و «تشویق» و «ترویج» پدیده شوم تروریسم در سراسر جهان دانست.
سخنگوی وزارت امور خارجه مواضع مداخله جویانه و حمایتی برخی دولت‌های اروپایی درپی اعدام سرکرده یک گروهک تروریستی را تلاشی برای جلوگیری از اجرای عدالت و «تشویق» و «ترویج» پدیده شوم تروریسم در سراسر جهان دانست.
کد خبر: ۱۴۰۷۰۴۷

به گزارش جام جم آنلاین، ناصر کنعانی روز یکشنبه در واکنش به مواضع مداخله جویانه برخی دولت‌های اروپایی متعاقب اعدام سرکرده یک گروهک تروریستی گفت: جای تأسف بسیار است که برخی دولت‌های اروپایی به جای مقابله با تروریست‌هایی که جان مردم بیگناه را هدف قرار داده و آشکارا به جنایت خود افتخار می‌کنند، در اقدامی غیرقابل توجیه و مغایر با ارزش‌های بنیادین حقوق بشر از آنها حمایت می‌کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: «حبیب الله فرج الله چعب» ملقب به حبیب اسیود به عنوان سرکرده یک گروهک تروریستی و مسؤل طراحی و اجرای عملیات‌های جنایتکارانه متعدد نظیر حمله تروریستی بزدلانه در ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ در شهر اهواز که منجر به شهادت و مجروح شدن جمعی از شهروندان مظلوم و بی‌گناه از جمله زنان و کودکان شد، فهرست سیاهی از خشونت، ترور و کشتار مردان، زنان و کودکان بی‌گناه را در کارنامه خود داشته است.

کنعانی تصریح کرد: این‌گونه مواضع حمایتی غرب از تروریست‌ها نه‌ تنها تلاشی برای جلوگیری از اجرای عدالت به شمار می‌آید، بلکه عملا موجب «تشویق» و نیز «ترویج» پدیده شوم تروریسم در سراسر جهان خواهد بود.

وی یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران در مسیر مقابله با تروریسم و اجرای عدالت در قبال تروریست‌ها مصمم است و از حقوق ملت ایران و تأمین امنیت آنان کوتاه نخواهد آمد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان ضمن تقبیح رویکرد مخرب ناقضان حقوق بشر تاکید کرد: مدعیان اروپایی اگر عزم و اراده جدی برای فاصله گرفتن از مقابله با تروریسم و اشکال مختلف آن ندارند، حداقل با مواضع حمایتی خود از تروریست‌ها، تشدید کننده رنج‌های خانواده‌های قربانیان نباشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها