به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا،فراخوان جشنواره سراسری فیلم کوتاه موبایلی «طارونه» منتشر شد.
این جشنواره به صورت سراسری در سه بخش مسابقه اصلی، بخش ویژه ایران من و بخش جنبی برگزار میشود.
برنامهسازی تعاملی با مخاطبان، توجه به محتواهای تولیدی توسط مخاطبان، ایجاد زمینه جهت مشارکت مخاطبان در تولیدات آینده، ایجاد زمینهای برای کشف و حمایت از استعدادهای جوان سراسر کشور در حوزه تولید فیلم کوتاه، ترویج فیلمسازی خلاق بدون اتکا به تجهیزات حرفهای، شکوفایی استعدادهای جوان و ارتقای سطح کیفی در تولیدات، فراهم آوردن بستری مناسب برای تبادل اندیشهها و آموختهها، ایجاد زمینه کسب تجربه، ترویج اخلاق و ارزشهای اسلامی، وحدتبخشی به جامعه فیلمسازان و عکاسان، بسط و تعمیم فرهنگ دینی و موضوعات فرهنگی اجتماعی و وطن با عنوان ایران من از مهمترین اهداف برگزاری جشنواره سراسری «طارونه» است.
بخش مسابقه اصلی به عنوان بخش رقابتی شامل ۲ بخش حرفهای و مردمی است، آثار تولیدی در راستای اهداف جشنواره با موضوع آزاد، در قالبهای کوتاه داستانی، مستند، تجربی و پویانمایی میتوانند در این بخش حضور یابند. بخش ویژه «ایران من» نیز به فیلمهایی اختصاص دارد که منحصرا به موضوع وطن (ایران من) از دریچه ذهنی فیلمساز میپردازد و بخش پایانی «جنبی» به عنوان بخشی غیررقابتی فرصتی برای تبادل اندیشهها و تجربههای هنرمندان و ایجاد زمینهای مناسب برای ارزیابی جایگاه آثار فیلمسازان فیلم کوتاه شامل نمایش ویژه، آثار مرتبط با موضو بانوی ایرانی (جایگاه زن در فرهنگ ایرانی ـ اسلامی در خانواده) بزرگداشت، مرور آثار، نشست های تخصصی و... خواهد بود.
بخش مسابقه اصلی (حرفهای) تندیس جشنواره و مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال برای بهترین فیلم داستانی، تندیس جشنواره و مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال برای بهترین فیلم مستند، تندیس جشنواره و مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال برای بهترین فیلم پویانمایی، تندیس جشنواره و مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال برای بهترین فیلم PSA همچنین در بخش مردمی دیپلم افتخار و مبلغ ۵۰ میلیون ریال برای بهترین فیلم در نظر گرفته شده است. برای بخش ویژه «ایران من» نیز تندیس جشنواره و مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال برای بهترین فیلم با موضوع ایران من به فیلم برگزیده تعلق خواهد گرفت.
اولین جشنواره فیلمهای موبایلی «طارونه» همچنین به صورت آنلاین و حضوری از طریق پلتفرمهای vod معتبر برگزار میشود. بنابراین ثبت نام و شرکت در جشنواره به منزله پذیرش اکران آنلاین آثار خواهد بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت