به گزارش جام جم آنلاین، اسپانیا و پرتغال، ۲ کشور اروپایی در یک اقدام جالب برای میزبانی جام جهانی ۲۰۳۰ به صورت مشترک کاندیدا شدند.
مراکش قرار است به اسپانیا و پرتغال در تلاش برای میزبانی جام جهانی مردان فیفا ۲۰۳۰ بپیوندد و ظاهراً جایگزین اوکراین در یک اتحاد سه جانبه با این دو کشور اروپایی شود.
جنگ روسیه و اوکراین و اتهامات کلاهبرداری به آندری پاولکو، رئیس فدراسیون فوتبال اوکراین، باعث شده است تا سران فدراسیونهای فوتبال اسپانیا و پرتغال به فکر جایگزینی برای این کشور باشند و به همین خاطر مراکش جانشین اوکراین شد.
وزیر ورزش مراکش، با استناد به نامه پادشاه مراکش، جزئیات پیشنهاد این کشور شمال آفریقا را فاش کرد.
به گزارش رویترز، وی در این نامه نوشت: میخواهم اعلام کنم که پادشاهی مراکش به همراه اسپانیا و پرتغال تصمیم گرفتهاند پیشنهاد مشترکی برای میزبانی جام جهانی ۲۰۳۰ ارائه کنند.
وی افزود: آفریقا و اروپا، شمال و جنوب مدیترانه، و جهان آفریقایی، عربی و اروپای مدیترانهای را گرد هم خواهد آورد، در واقع ترکیبی از نبوغ، خلاقیت، تجربه و ابزار خواهد بود.
متحد شدن کشورها برای برگزاری جام جهانی بی سابقه نیست، زیرا کانادا، آمریکا و مکزیک باید میزبان مشترک جام جهانی در سال ۲۰۲۶ باشند. ژاپن همچنین با کره جنوبی در برگزاری فصل ۲۰۰۲ همکاری کرد.
اما نکته جالب در خصوص پیشنهاد میزبانی مشترک این سه کشور، تفاوت قارهای مراکش با پرتغال و اسپانیا خواهد بود که این اتفاق در تاریخ فوتبال بیسابقه خواهد بود که در صورت پذیرش آن از سوی فیفا، شاهد رقابتهای متفاوتی خواهیم بود.
پیش از این چهار کشور آرژانتین، شیلی، اروگوئه و پاراگوئه آمادگی خود را برای میزبانی مشترک در سال ۲۰۳۰ اعلام کردهاند.
گفته میشود عربستان، یونان و مصر نیز دیگر کشورهایی هستند که به صورت مشترک به دنبال میزبانی جام جهانی ۲۰۳۰ هستند و کریستیانو رونالدو قصد دارد سفیر عربستان در راه کسب این میزبانی باشد.
منبع: ایرنا
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سردار تنگسیری در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم» به تروریستهای آمریکایی هشدار داد
مصباحیمقدم در گفتوگو با «جامجم» از کمکاریهای اقتصادی در دهه ۹۰ میگوید
ابعاد انقلاب اسلامی و آینده آن را در گفتوگو با جواد منصوری و رضا برجی بررسی کردهایم