سازندگان این مجموعه شش قسمتی امیدوارند با کمک داستان آن، به بررسی روند پروندههای دادگاهی و تبعیضات مربوط به رای قضات و روسای دادگاههای آمریکا بپردازند. این نخستین بار است که جوهانسن در یک مجموعه تلویزیونی بازی میکند. رمان پرخواننده و پرکشش کاتزنباخ اولین بار سال۱۹۹۲ منتشر و بلافاصله در صدر جدول کتابهای پرخواننده هفته قرار گرفت. منتقدان ادبی هم با استقبال از این رمان و داستان آن، نقدهای مثبتی برایش نوشتند. خط اصلی داستان در ارتباط با گزارشگری به نام مت کووارت است که در شهر میامی کار و فعالیت میکند. او بهزودی درگیر یک پرونده حقوقی پررمزوراز و جنجالی میشود که در پشت پرده آن، گروهی از سیاستمداران و چهرههای بانفوذ دولتی هستند.
در داستان مینیسریال، جای این شخصیت مرد با یک شخصیت زن عوض شده و نقش آن توسط جوهانسن بازی میشود. او در این داستان، مدیسون(مدی) کووارت نام دارد. بقیه داستان مجموعه دقیقا شبیه حوادث و ماجراهای کتاب است. این بار هم این گزارشگر نامهای از سوی یک متهم به مرگ دریافت میکند که در آن به بیگناهیاش اشاره کرده است.
تلاش گزارشگر برای پیدا کردن واقعیت، رازهایی نهان را برملا میکند که حتی در تصور خود او هم نیست. با گسترش تحقیقات، نه تنها بیگناهی متهم ثابت میشود، بلکه نکاتی افشا میشود که بهشدت هولناک و غیرقابل تصور است.
کریستی هال، نویسنده فیلمنامه نسخه تلویزیونی تنها دلیل است و جوهانسن از تهیهکنندگان مجموعه هم به حساب میآید. به احتمال بسیار زیاد خود هال پشت دوربین کارگردانی این درام دادگاهی افشاگرانه قرار خواهد گرفت. هنوز زمانی برای پخش مجموعه در نظر گرفته نشده است.
تنها دلیل تلویزیونی در حالی وارد مرحله تولید میشود که صنعت سینما قبل از این در دهه ۸۰میلادی، نسخه سینمایی آن را تولید کرده بود. این فیلم سال۱۹۹۵ با بازی شان کانری، لاورنس فیشبرن، اد هریس، رودی دی، کیت کپشاو و بلر آندروود ساخته شد. برعکس رمان کاتزن باخ، این نسخه سینمایی موفقیت چندانی در نمایش عمومی خود بهدست نیاورد. اسکارلت جوهانسن در رابطه با حضورش در قاب کوچک میگوید: «حساسیتی ندارم که در سینما بازی کنم یا تلویزیون. نکته مهم برایم فیلمنامه و ظرافتها و جذابیتهای آن است. از مدتی قبل پیشنهادهای زیادی برای کار در تلویزیون داشتم و زمانی که تنها دلیل به من پیشنهاد شد، بلافاصله این دعوت را قبول کردم. داستانی جذاب و افشاگرانه در قالبی دلهرهآور تعریف میشود و تماشاچی در کنار سرگرم شدن با واقعیتهایی آشنا میشود که شاید تاکنون به آنها برنخورده باشد. اطمینان دارم تماشاگران و منتقدان از مجموعه ما استقبال خواهند کرد، زیرا حرف داستان آن حرف دل بسیاری از اهالی جامعه است.»
روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد