مدیر کل بیمه سلامت استان یزد:

6هزار زوج نابارور در استان از خدمات یمه سلامت بهره مند شده اند / 3میلیارد تومان کمک هزینه به بیماران صعب العلاج پرداخت شده است

یزد - مدیر کل بیمه سلامت استان یزدگفت : از ابتدای سال جاری بیش از 6هزار زو ج نابارور در استان از خدمات بیمه سلامت بهره مند شده اند که از این تعداد بیش از دو هزار نفر روند درمان خود را با موفقیت طی کرده اند .
کد خبر: ۱۳۹۷۳۵۱

به گزارش خبرنگارجام جم آنلاین یزد، محمد دریجانی در نشست خبری ایام الله دهه فجر با اصحاب رسانه استان اظهارداشت: حمایت از بیماران صعب العلاج از رویکردهای بیمه سلامت دراستان است و این استان از این لحاظ جزو استان های پیشتاز در کشور می باشد و صندوق حمایت از بیماران خاص ازاواخر آذرماه راه اندازی شده و تاکنون بالغ بر 3میلیارد تومان کمک هزینه به بیماران خاص و صعب العلاج دراستان پرداخت کرده است. .

 و ی با بیان اینکه دولت سیزدهم درحوزه سلامت اقدامات شاخص و مهمی را انجام داده است افزود: بیمه سلامت هم اکنون 70 درصد تعرفه درمان ناباروری را در راستای جوانی جمعیت تقبل می کند که دراین رابطه ازابتدای سالجاری تا کنون 5هزارو961 زوج نابارور در استان با مجموع هزینه 20میلیارد تومان تحت حمایت ودرمان قرار گرفته اند .

دریجانی با اشاره به اینکه درمان و باروری یک هزارو 490مورد از این زوج ها در استان مطابق با استاندارهای جهانی موفقیت آمیز بوده تصریح کرد: از ابتدای سالجاری تا پایان دیماه 16هزارو 452مورد زایمان در استان ثبت شده که مورد حمایت بیمه سلامت قرار گرفتند .

وی همچنین از ارائه خدمات حمایتی بیمه سلامت جهت توانبخشی بیماران توانخواه خبر داد و گفت: خانواده های توانخواه معمولا ازهزینه های بالا در این بخش گلایه دارند که درهمین راستا حمایتهای مورد نیاز ازسوی بیمه سلامت پوشش داده می شود.   

شهرستان اردکان بهترین خدمات را برای افراد تحت پوشش ارائه می کند

 مدیر کل بیمه سلامت استان گفت : شهرستان اردکان درسطح استان بهترین خدمات را برای افراد تحت پوشش ارائه می کند که امیدواریم این خدمات درهمه شهرهای استان به بهترین نحو ارائه شود .

وی افزود: بیمه سلامت طی سالیان اخیر بهترین وضعیت پرداختی را به مراکز درمانی را در میان سازمان های بیمه گرداشته است و این بیمه در کل ماهانه 33میلیارد تومان به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و 16میلیارد تومان نیز به مراکز درمانی بخش خصوصی در ازا ی330بیمه شده خود پردخت می کند .

دریجانی با بیان اینکه این استان اولین استان بیمار پذیر کشور می باشد گفت: البته 33درصد هزینه های فوق مربوط به بیماران غیر بومی مراجعه کننده به مراکز درمانی استان می باشد که این بخش نیز در تخصص اعتبارات بیمه سلامت به استان لحاظ می شود.

 وی با اشاره به  فراهم شدن امکان ارجاع  الکترونیک بیماران دراستان ابراز امیدواری کرد که تا سال اینده  طرح پزشک خانواده در راستای کاهش هزینه ها ی بخش درمان در کشور اجرایی شود.

 دریجانی خاطر نشان ساخت : تشکیل صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج به صورت جدی در دستور کاراین بیمه قرار گرفت و امروز این بیماران هم هزینه های درمان خود را به صورت کامل ا زبیمه در یافت می کنند .

این مسئول تصریح کرد: این طرح از آبان ماه 1401 شروع شده و با تشکیل و شروع به کار این صندوق که با مصوبه  مجلس انجام گرفت و در صورتی که هرفرد هریک از بیمه ها ی پایه را داشته باشد خدمات درحوزه 107بیمار ی خاص و صعب العلاج  مشخص شده را  دریافت می کند.

 مدیر کل بیمه سلامت استان گفت : دراین طرح ابتدا هزینه ها و خدمات توسط بیمه های پایه  برای این بیماران انجام می شود و پس ازآن در صورتی که فرد بیمه تکمیلی باشد خدمات لازم را از این صندوق در یافت می کند و درصورتی که بعد از بیمه پایه و تکمیلی  همچنان پولی پرداخت کرده باشد تا سقف 50میلیون تومان این صندق هزینه  را  پرداخت می کند .

دریجانی تصریح کرد : درصورتی که بیماری های هم در میان 107مورد مشخص شده نباشد پس ازتشخیص  و ثبت پرونده مرتبط با آن این بیماری هم کد دار شده و به  این تعداد افزوده می شود .

وی خاطر نشان ساخت :نکته بسیار مهی که در ارتباط با این صندوق باید به آن توجه کرد این است که بیمه های تکمیلی به هیچ عنوان نباید تعهداتشان را به گردن  این صندوق بیاندازند  و حتما باید  کل وظایفی که در قالب  تعهدات مشخص شده دارند را انجام بدهند .

 بیمه سلامت متولی صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج  است

دریجانی با اشاره به مشکلاتی که در طرح تحول سلامت به وجود آمد تصریح کرد :در طرح تحول سلامت عمده بودجه و اعتبار این طرح به جیب بیمه های تکمیلی وارد می شد چرا که نام این بیمه ها رویشان است و بیمه ها ی تجاری و بازرگانی هستند و به دنبال سود هستند .

 وی افزود: بیمه سلامت متولی این صندوق است و برای صیانت ازاین صندوق وهمچنین تداوم  فعالیت آن  نظارت کامل را انجام خواهیم داد و بیمه ها ی تکمیلی باید صورتحساب مرتبط را به صورت کامل مشخص کنند که چه میزان ازخدمات را به بیمارارائه کرده اند و صندوق بیماریهای صعب العلاج پولش را به این وسیله  به جا ی اینکه به جیب بیمه ها ی تکمیلی بریزد به مردم بدهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها