به گزارش جام جم آنلاین، بسیاری از افراد اعتقاد دارند که انجام ورزش در زمان نزدیک به خواب منجر به بدخوابی و بر هم خوردن چرخه خواب میشود. با این حال، شواهد علمی این موضوع را ثابت نمیکنند اگرچه عاقلانه است که یک ساعت قبل از اینکه بخواهید بخوابید از ورزش شدید اجتناب کنید.
در مورد اینکه آیا توصیهها باید برای افراد مختلف، متفاوت باشد نیز نظریات متعددی وجود دارد. گروهی از مردم به طور طبیعی سحرخیز هستند و گروهی دیگر نیز تمایل به شب بیداری دارند.
به طور کلی ساعت بدن ما توسط عواملی از درون ما کنترل شده و توسط تأثیرات دنیای اطرافمان، مانند زمان ورزش و قرار گرفتن در معرض نور، تغییر میکند. در مورد تأثیر ورزش بر تغییر ساعت بدن مطالعات اندکی انجام شده است.
این امکان وجود دارد که اگر یک فرد شب زنده دار به دلیل یک برنامه کاری خاص مجبور به خوابیدن شبانه و زودتر بیدار شدن باشد، مواردی مانند ورزش در اوایل روز و یا قرار گرفتن در معرض نور ممکن است کمک کند. از سوی دیگر، اگر یک فرد سحر خیز بخواهد دیرتر به رختخواب برود ممکن است از ورزش کردن در اواخر روز، در زمانی بین ساعت ۷ بعد از ظهر تا ۱۰ شب سود ببرد.
به باور محققان، ممکن است بین زمان بندی ورزش و خواب، تعاملی وجود داشته باشد. یک مطالعه نشان داد که ورزش کردن در اواخر روز بیشتر با تاخیر در زمان خواب برای صبح نسبت به انواع شب زنده دار مرتبط است.
در خاتمه باید تاکید کرد:در شرایط امروزی، یک سبک زندگی پرمشغله میتواند برنامه ریزی ورزش را برای افراد دشوار کند. اگر برای شما تنها امکان ورزش کردن در ساعات عصر ممکن است، در ورزش کردن تردید نکنید، زیرا فواید آن بسیار بیشتر از تاثیرات احتمالی است.(باشگاه خبرنگاران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با حسن کاظمی قمی دیپلمات نزدیک به حاجقاسم بررسی شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد