معاون مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان؛

پرونده کشت کلزا در کرمانشاه با ۲۲۹۵ هکتار بسته شد

 معاون مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اتمام فصل کشت کلزا در استان، از کشت ۲۲۹۵ هکتار کلزا در مزارع استان خبر داد.
کد خبر: ۱۳۸۹۸۳۰

جام جم آنلاین؛ مجتبی حاتمی، اظهار کرد: در حالی که پیش‌بینی می‌شد امسال سه هزار هکتار کلزا در استان کشت شود، این هدفگذاری به طور کامل محقق نشد و در نهایت پرونده کشت کلزا در استان با کشت ۲۲۹۵ هکتار بسته شد.

 وی اضافه کرد: ۱۹۴۱ هکتار از کلزای کشت شده در استان در مناطق معتدل و سرد و مابقی در مناطق گرمسیر استان کشت شده است.

معاون مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه امسال کمی کاهش سطح زیر کشت کلزا را در استان داشته‌ایم، گفت: سال زراعی گذشته ۲۴۰۰ هکتار از اراضی استان زیر کشت کلزا رفت.

 حاتمی با بیان اینکه در تمامی شهرستان‌های استان کشت کلزا انجام می‌شود، گفت: امسال بیشترین سطح کلزای کشت شده در استان به شهرستان‌های کرمانشاه و کنگاور اختصاص دارد.

حاتمی با اشاره به پایان کشت کلزا در استان، گفت:  کشت کلزا در مناطق معتدل و سرد استان از اواخر شهریور ماه شروع شده و هم اکنون با کشت در مناطق گرمسیر استان به اتمام رسیده است.

وی در ادامه با اشاره به مزیت‌های کشت کلزا، گفت: کلزا یکی از محصولات استراتژیک است که توسعه کشت آن می‌تواند بی‌نیازی کشور از واردات دانه‌های روغنی را به دنبال داشته باشد.

وی با بیان اینکه کشت کلزا یکی از بهترین کشت‌ها در تناوب با گندم است، افزود: کشت کلزا می تواند در بهبود عملکرد مزارع گندم در سال بعد نقش اثرگذاری داشته باشد.

وی با بیان اینکه کلزا جزو گیاهان کم‌آب‌بر به حساب می‌آید، لذا کشت آن در شرایط خشکسالی به کشاورزان توصیه می شود، گفت: توسعه این کشت می‌تواند علاوه بر مدیریت مصرف آب، نقش مهمی در درآمدزایی بیشتر کشاورزان داشته باشد.

حاتمی ادامه داد: ارزش تناوبی بالا، خاصیت سازگاری با محیط، کنترل علف‌های هرز و استفاده بهینه از رطوبت و بارندگی از دیگر مزایای توسعه کشت کلزا در استان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
جداسازی برای کارآمدی

رئیس کمیسیون عمران مجلس در گفت‌وگو با «جام‌جم» از طرح تفکیک وزارت راه و شهر‌سازی می‌‌گوید

جداسازی برای کارآمدی

نیازمندی ها