استاندار آذربایجان‌شرقی:

ظرفیت‌های بومی مناطق در شهرستان‌ها احیا شود

استاندار آذربایجان‌شرقی، یکی از راههای برون رفت از بن بست اقتصادی را احیای ظرفیت‌های بومی مناطق در شهرستان‌ها عنوان کرد و گفت: فرمانداران می‌توانند با شناسایی پتانسیل‌های هر شهرستان، ظرفیت‌های بومی منطقه را احیا کنند.
کد خبر: ۱۳۸۵۱۲۶

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: عابدین خرّم، روز یکشنبه، هشتم آبان‌ماه، در جلسه شورای اداری شهرستان مرند خواهان افزایش فعالیت دولتمردان در جهت خدمت برای مردم و جلب رضایت آنان شد.

وی با اشاره به برخی طرح های عمرانی، ورزشی، صنعتی و هنری نیمه تمام در شهرستان مرند گفت: متاسفانه شهرستان مرند دارای چندین پروژه نیمه تمام است که این خود باعث سلب اعتماد مردم به دولت شده است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه یکی از اهداف دولت اتمام پروژه‌های نیمه تمام است افزود: دولت سیزدهم در تلاش برای اتمام طرحهای نیمه تمام و سپس آغاز پروژه جدید است که در شهرستان مرند کارخانه الیاف شیشه، ورزشگاه پنج هزار نفری و بیمارستان 304 تختخوابی از اولویت هستند و مشکلات کارخانه عالم آرا نیز توسط مسئولین مربوطه بررسی می شود تا در آینده‌ای نزدیک شاهد احیای این کارخانه تولیدی نیز باشیم.

وی با تاکید بر حذف تشریفات زائد اداری خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات در زمینه جذب سرمایه گذاری، وجود بروکراسی‌های اداری و محول کردن کارها توسط مدیران شهرستان به استان است که این رویه نیز باید توسط فرمانداران شهرستانها کاهش یابد تا شاهد حضور گسترده سرمایه گذاران در استان باشیم.

وی یکی از راههای برون رفت از بن بست اقتصادی را احیای ظرفیت‌های بومی مناطق در شهرستان‌ها عنوان کرد و افزود: فرمانداران می‌توانند با شناسایی پتانسیل‌های هر شهرستان، ظرفیت‌های بومی منطقه را احیا کنند تا علاوه بر برون رفت از بن بست اقتصادی زمینه اشتغال برای منطقه را نیز فراهم سازند.

خرّم، کشاورزی و معادن را از ظرفیت‌های غنی در شهرستان مرند دانست و گفت: شهرستان مرند در زمینه تولیدات کشاورزی یکی از شهرستان‌های برتر استان و کشور است که باید فرآوری محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار دهد و در زمینه معادن نیز با برگزاری جلسات و حل مشکلات معارضین محلی از این نعمت خدادادی به صورت بهینه استفاده شود.

استاندار آذربایجان شرقی، با بیان اینکه شهرستان مرند از نظر بهداشت و درمان در وضعیت مناسبی قرار نگرفته است افزود: شهرستان مرند دارای جمعیت بالای 260 هزار نفر است که برای این تعداد حداقل یک بیمارستان 442 تختخوابی نیاز است ولی در حال حاضر این شهرستان فقط یک بیمارستان یکصد تختخوابی فعال دارد و کلنگ بیمارستان 304 تختخوابی در سال 1395 بر زمین زده شده است و تاکنون فقط 5 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها