صدای شبکه ها رو به بهبود است

بخشهای فنی مختلف سیما این روزها تلاش می کنند تا علاوه بر تصویر، صدا هم با کیفیت مناسبی به مخاطبان برسد. این خبری است که محمود مرادی ، مدیر امور کارشناسی و ارزیابی فنی سیما در گفتگو با خبرنگار «جام جم » اعلام می کند و در توضیح تکمیلی آن می افزاید: در حال حاضر وضعیت صدای پخش شبکه های سیما با اقدامات به عمل آمده رو به بهبود است . مهندس محمود مرادی ، مدیر امور کارشناسی و ارزیابی فنی سیما،فعالیتهای لابراتوار صدای امور کارشناسی و ارزیابی فنی سیما را در خصوص ارزیابی صدای پخش شبکه های سیما تشریح کرد.
کد خبر: ۱۳۸۳۴۲

مهندس محمود مرادی در گفتگو با روابط عمومی سیما گفت : از شهریور 1382با دستور رئیس سازمان صداو سیما، رئیس مرکز تولید وفنی سیما ومدیر کل فنی سیما ارزیابی صدای پخش شبکه های تلویزیونی سیما در دستور کار امور کارشناسی و ارزیابی فنی سیما قرار گرفت و در ابتدا به مدت 6ماه به صورت آزمایشی روی استانداردهای موجود در ارزیابی سیگنال صدا کار شد.
در همین مدت با مونیتورینگ ، ارزیابی و مقایسه صدای پخش شده شبکه های داخلی و خارجی همچون BBC، ZDFو... تلاش کردیم تا استانداردهای بین المللی را در این زمینه بررسی کنیم.
وی درباره جزئیات فعالیت های انجام شده در این بخش گفت : مهندسان صدا و تصویر در امور کارشناسی و ارزیابی فنی سیما از سال 1383به صورت جدی کار ارزیابی صدای پخش شبکه های تلویزیونی سیما را دنبال کرده اند. در این بخش سه نوع ارزیابی تحت عناوین ارزیابی سطح (لول) صدای پخش شده شبکه های تلویزیونی سیما در بازه های زمانی 8ساعته ، ارزیابی سطح صدای داخل برنامه ها و ارزیابی کمی و کیفی صدای سریال ها و فیلمهای سینمایی انجام شده و گزارش خود را ارائه داده اند.
در ارتباط با سریال ها و فیلمهای سینمایی کمیت هایی همچون نویز، اعوجاج ، پاسخ فرکانس و سطح صدا اندازه گیری می شود و برنامه ها همزمان به صورت شنیداری نیز ارزیابی می شوند.
مرادی در ادامه افزود: با ارزیابی های انجام شده ، نتیجه ارزیابی ها به صورت گزارش های هفتگی و ماهانه برای بررسی های لازم به بخش های مسوول ارسال می گردد، برای مثال می توان به ارسال گزارش ارزیابی سطح صدای بین برنامه ها و داخل برنامه ها برای مدیران تولید و فنی شبکه ، ارسال گزارش ارزیابی سطح صدای پخش شبکه های تلویزیونی سیما برای مدیران کل پخش شبکه های سیما و ارسال گزارش ارزیابی کمی و کیفی سریال ها و فیلمهای سینمایی برای مدیران تولید و فنی شبکه های سیما اشاره کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها