اصلاح نگاه جامعه به تعریف زیبایی

کد خبر: ۱۳۷۸۴۲۶
نویسنده زهرا چیذری - دبیر گروه جامعه
هر چند ورزش بهترین راهکار حفظ سلامت است، اما اسطوره‌های ذهنی حاکم بر ذهن جوانان گاهی اوقات به نام ورزش آن‌ها را به بیراهه می‌کشد.

به همین دلیل جوانان برای شبیه شدن به قهرمانان دوران کودکی خود و شخصیت‌های هالیوودی همچون هالک یا دیگر چهره‌ها به هر راهکاری تن می‌دهند و حاضرند ره صد ساله را یک شبه بروند و به اندامی ایده‌آل دست پیدا کنند؛ بنابراین در دام توصیه‌ها و روش‌ها می‌افتند تا زودتر عضلاتی درشت و تکه شده پیدا کنند. گرچه مکمل‌های ورزشی یکی از اصول در ورزش به خصوص ورزش بدنسازی به شمار می‌رود، اما این مکمل‌ها تنها در صورتی می‌تواند در دستیابی به اندامی بهتر و صد البته در کنار سلامت کمک کند که تحت نظارت پزشک متخصص تغذیه و با نظر او مصرف شود، ولی بسیاری از ورزشکاران درپی توصیه مربیان باشگاه‌های بدنسازی با مصرف بیش از اندازه مکمل‌ها به سلامت جسمی خود آسیب‌های جدی وارد می‌کنند تا جایی که ممکن است دچار عوارض جدی کبدی وکلیوی شوند و نه فقط به زیبایی اندام و اندامی ایده‌آل نرسند بلکه این دام سلامت جسمی آن‌ها را به شکل فزاینده‌ای تهدید کند. فراتر از این‌ها و به رغم افزایش دو تا سه برابری مصرف مکمل‌های ورزشی و عوارض جدی آن‌ها بر سلامت افراد، گاهی اوقات مربیان باشگاه‌ها برای دستیابی سریع‌تر به عضلاتی بزرگ و اندامی ایده‌آل به شاگردان‌شان مصرف دارو‌های استروئیدی را توصیه می‌کنند. دارو‌هایی که نه فقط عوارض جبران‌ناپذیری دارد بلکه گاهی وقت‌ها حتی ممکن است به مرگ این جوانان منتهی شود. بخشی از این ماجرا با نظارت جدی نهاد‌های نظارتی از جمله وزارت ورزش و جوانان و سازمان غذا و دارو بر باشگاه‌های بدنسازی و داروخانه‌ها محقق می‌شود، اما بخش دیگر آن فرهنگی است و باید نگاه جوانان را به موضوع زیبایی اصلاح کنیم.


newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها