این فرهنگ اسلامی و ارزشگذاری به زن در اعتلای شخصیت و رشد و تعالی زنان و دختران اهلبیت به گونهای اثرگذار بود که زنان اهلبیت در دوران مختلف و بزنگاههای حساس، نقشی بی بدیل و اثرگذار داشتند.
همچنانکه حضرت زهرا (س) در راستای احقاق حق ولایت مولاعلی(ع) تا پای جان ایستادگی کردند و حتی ماجرای شهادت و وصیت ایشان برای تشییع شبانه و پنهان ماندن مزارشان،دامنه این مبارزه و حقطلبی را تا به امروز کشید و این سؤال را در اذهان عمومی بر میانگیزد که مزار یگانه دختر پیامبر اسلام کجاست؟! همین روحیه مبارزه و حقطلبی در کنار ارزشگذاری به مقام زن در مکتب اهلبیت و تربیت علوی و زهرایی در حضرت زینب(س) و سایر زنان اهلبیت تجلی یافت به گونهای که اگر زنان در واقعه عاشورا حضور نداشتند، هرگز پیام عاشورا منتقل نمیشد و کربلا در کربلا میماند. اما زنان عاشورایی حضوری اثرگذار و بیبدیل داشتند.
مادرانههای واقعه عاشورا، لطیفترین و عاشقانهترین روابط میان مادر و فرزند را به نمایش میگذاشت؛ مادرانی همچون مادر زهیر که عشق به حسین(ع) و شهادت مادری کردنش را تحت تاثیر قرار داده و خودش فرزندش را راهی میدان میکند.
اوج این نقشآفرینی بیبدیل برای انتقال پیام عاشورا، قافله سالار کربلا حضرت زینب (س) است که علاوه بر تقدیم فرزندانش در راه حقی که برادر در پیش گرفته، از عصر عاشورا پرچمدار این قیام میشود؛پرچمی که دست به دست چرخیده تا پیامی که قیام امامحسین(ع) به جهانیان داد تا امروز زنده بماند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم