مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز

سرمایه گذاری ۱۲ هزار میلیارد تومانی پالایشگاه تبریز برای پروژه های زیست محیطی

 مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز گفت: در طی ۱۰ سال گذشته این شرکت بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان برای اجرای پروژه های مختلف زیست محیطی سرمایه گذاری کرده است.
کد خبر: ۱۳۷۴۹۲۱
به گزارش جام جم آنلاین آذربایجان شرقی ، غلام رضا باقری در گفت و گو با خبرنگاران افزود: تامین خوراک، تولید و عرضه فرآورده‏ های پتروپالایشی مورد نیاز مشتریان با استانداردهای کیفی روز از جمله ماموریت های این شرکت است.

وی ادامه داد: استراتژی شرکت نیز توسعه پایدار و سیستمی کسب و کار از طریق مدیریت زنجیره تامین، معماری برند و ارتقاء کیفی محصولات با تاکید بر توانمندی‌ها، ظرفیت های داخلی و تقویت سازمان یادگیرنده می باشد.

باقری با اشاره به اجرای پروژه های مختلف زیست محیطی این شرکت، گفت: پروژه احداث واحد بنزین سازی جدید با ۲۶۵ میلیون یورو سرمایه گذاری در سال ۱۳۹۲با ظرفیت تولید روزانه ۳۷۰۰ مترمکعب بنزین یورو۵ و با هدف افزایش درجه آرام سوزی بنزین تولیدی، استخراج و حذف بنزن از بنزین تولیدی، تولید بنزین با استاندارد روز و کاهش آلودگیهای زیست محیطی به بهره برداری رسید.

وی اضافه کرد: پروژه گرانول سازی گوگرد در سال ۱۳۹۴ با ۸۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری و با هدف کاهش انتشار ریزگردهای گوگرد ناشی از حمل و نقل گوگرد کلوخه ای و پروژه تفکیک لجنهای نفتی، بیولوژیکی وآهکی نیز در سال ۱۳۹۳ با ۱۷ میلیارد ریال و با هدف بهبود عملکرد سیستم تصفیه فاضلاب، کاهش قابل توجه میزان پسماندها و ضایعات و کاهش بار آلودگی واحد بازیافت افتتاح شد.

مدیرعامل پالایشگاه تبریز گفت: پروژه بازیافت گازهای ارسالی به فلر در سال ۱۳۹۵ با ۵ میلیون یورو سرمایه گذاری با هدف امکان بازیافت گازهای ارسالی به فلر به ظرفیت ۲۰۰۰ کیلوگرم در ساعت، کاهش ضایعات، بهینه سازی سوخت و کاهش آلاینده های زیست محیطی و امکان استفاده از تجارت  کربن در سطح ملی CDM به بهره برداری رسید.

وی ادامه داد: پروژه مرکز پایش آنلاین نیز با هدف پایش و اندازه گیری آلاینده های گازی خروجی از دودکشهای شرکت و رعایت قوانین و استانداردهای زیست محیطی در سال ۱۳۹۷ با سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیارد ریال و پروژه  تصفیه نفت گاز با هدف تولید نفت گاز با استاندارد EU-V با ۷۰ میلیون یورو سرمایه گذاری در  سال ۱۳۹۷با ظرفیت تولید روزانه ۲۲۰۰ مترمکعب گازوئیل یورو ۵ و  پروژه برجهای خنک کننده با هدف نوسازی سیستم خنک کننده پالایشگاه و کاهش مصرف آب ( ۱۰۰ متر مکعب در ساعت ) و سرمایه گذاری ۶ میلیون یورو در سال ۱۳۹۹ افتتاح شد.

باقری با اشاره به طرح ها و پروژه های زیست محیطی در دست اجرای شرکت پالایش نفت تبریز گفت: پروژه بازیافت گازهای انتهائی واحد گوگرد سازی(TGT) با ۱۲ میلیون یورو سرمایه گذاری و با ۹۹ درصد پیشرفت در شهریور ماه سال جاری به بهره برداری می رسد.

وی هدف از اجرای این پروژه ها را کاهش آلایندگی ناشی از انتشارگازهای گوگردی و آلایندگی زیست محیطی عنوان کرد و افزود: پروژه احداث واحد گوگردسازی جدید(SRP) نیز با ۲۵ میلیون یورو سرمایه گذاری با هدف بهینه سازی واحد گوگرد سازی و کاهش آلاینده های زیست محیطی در دست اجراست که تا پایان شهریور ماه امسال به بهره برداری می رسد.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز گفت: پروژه احداث واحد RO با هدف حداکثر رسانی بازیافت آبهای آلوده و کاهش هدررفت آب و هفت میلیون دلار سرمایه گذاری با ۳۰ درصد پیشرفت در حال اجراست که تا پایان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

وی ادامه داد: طرح جامع شرکت پالایش نفت تبریز نیز با سرمایه گذاری ۱.۴ میلیارد یورو با هدف کاهش تولید نفت کوره و توسعه پایدار با انطباق کلیه فرآورده ها با استاندارد های روز و پیشرفت فیزیکی ۸ درصد در حال اجراست که تا پایان سال ۱۴۰۵ به بهره برداری خواهد رسید.

باقری با تاکید بر اینکه در تلاش هستیم میزان آلاینده‌های زیست‌محیطی این شرکت را به صفر برسانیم ، اظهار داشت: این شرکت در سال های گذشته موفق به  کسب رتبه اول زیست محیطی در میان پالایشگاه‌های کشور شده که گواه بر اهتمام جدی و واقعی این پالایشگاه در صیانت از محیط زیست و حرکت در مسیر توسعه پایدار است.

وی خاطرنشان کرد: شـرکـت پالایـش نفـت تبریـز هـم اکنـون سهـم حـدود ۷ درصـدی از تـوان تصـفیه نفـت خـام کـل کشـور را با تبـدیل به فـرآورده هـای اصلی و ویژه به خود اختصاص داده و تأمیـن بخـشی از سوخـت مایـع مورد نیـاز شـمال غـرب کشــور (اسـتان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و کردستان) برعهده دارد.

وی همچنین از تولید سوخت هواپیما در این پالایشگاه خبر داد و افزود: سوخت جت و هواپیما شمال غرب کشور در پالایش نفت تبریز تولید می شود و میزان تولید این محصول به قدری رسیده که آماده صادرات هستیم.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز با اشاره به ترازهای مالی این شرکت گفت: سال ۱۴۰۰ این شرکت یک‌هزار  ۴۰۰ میلیارد تومان مالیات و در سال ۹۸ نیز ۶۰ میلیارد تومان عوارض آلایندگی پرداخت کرده است.


newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها