ساوه و زرندیه به گزارش جام جم آنلاین : «علیرضا ایزدی» در آیین افتتاح یک مجتمع اقامتی، گردشگری و پذیرایی در ساوه، افزود: این خطه در اعتلای فرهنگ ایران زمین نقش بسزایی داشته در حالی که ساوجیها در راستای اعتلای فرهنگی ایران کوشیدهاند و در حوزه فرهنگ، صنعت و کشاورزی از ظرفیتهای ویژهای برخوردار هستند.
وی بیان کرد: افتتاح این مجموعه اقامتی، گردشگری و پذیرایی بخشی از واقعیت ارزشمند ساوه است و همچون گذشته از دیرباز در حوزه فرهنگی و تاریخی ایران زمین نقش اساسی ایفا کردند که سند آن آجرها و نقوش ارزشمند مسجد جامع هزار ساله، قلعهها و بناهای تاریخی این شهرستان است.
ایزدی اظهار کرد: تلاش برای اعتلای تمدن ایران اسلامی و ایجاد تمدنی نوین در گستره جغرافیایی دنیا وظیفه تمام آحاد جامعه است و بدون شک این مجموعههای گردشگری و اقامتی جزو عناصر موثر در اعتلای ایران زمین هستند.
مشاور وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیان کرد: فرهنگ غنی و تاریخ چند هزار ساله شهرهای تاریخی نظیر ساوه بستر مناسبی را برای دارا بودن خرده فرهنگها فراهم کرده که باید از این قابلیت برای شناساندن و معرفی این مناطق و جذب گردشگران استفاده کرد.
معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز در این مراسم گفت: افتتاح این مجتمع اقامتی، گردشگری و پذیرایی افزایش سرانه گردشگری و اقامتی در ساوه را به دنبال دارد و شهروندان ساوجی باید نسبت به معرفی این ظرفیتها اقدام کنند.
«مهدی الیاسی » افزود: گردشگری در کنار مزیت صنعتی و کشاورزی مهمترین پتانسیل و ظرفیت شهرستان ساوه است که باید با همت سرمایهگذاران و فعالان این بخش این ظرفیت بالفعل شده و مردم از مزیت اقتصادی این ظرفیت بزرگ بهرهمند شوند.
وی بیان کرد: مجتمعهای گردشگری و تفریحی یکی از زمینههای رشد و توسعه هر منطقهای به ویژه در بخش اشتغالزایی است و افتتاح این طرح میتواند در رونق گردشگری منطقه و ایجاد اشتغال سهم بسزایی داشته باشد.
رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ساوه نیز گفت: عملیات اجرایی ساخت مجموعه اقامتی، گردشگری و پذیرایی سامان در مساحتی بیش از ۳۲ هزار متر مربع در شهریورماه سال ۹۷ آغاز شده است و فاز اول با زیربنای سه هزار و ۵۰۰ متر مربع به بهره برداری رسیده است.
«رضا ایاز» در ادامه ظرفیت پذیرایی این مجموعه اقامتی و گردشگری را ۱۵ هزار نفر عنوان کرد و افزود: با بهره برداری از این مجموعه برای ۴۰ نفر در فاز نخست فرصت شغلی مستقیم ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه این مجتمع در سه فاز احداث خواهد شد، گفت: فاز دوم شامل واحدهای اقامتی و ویلایی و فاز سوم نیز چایخانه و سفرهخانه سنتی با طراحی نوین است که ظرف چندماه آینده به بهرهبرداری میرسد..
ایاز گفت: با بهرهبرداری از این مجتمع شمار تاسیسات گردشگری شهرستان ساوه به ۴۳ مورد میرسد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت