۷۹ پرونده تخلف شکار و صید در همدان تشکیل شد

فرمانده یگان حفاطت محیط زیست استان همدان گفت: ۷۹ پرونده طی سال گذشته برای تخلف شکار و صید در این استان تشکیل و ۵۰ مورد تخلف نیز شناسایی شد.
کد خبر: ۱۳۶۹۴۵۲

به گزارش جام جم آنلاین همدان، رضا دانش پژوه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پرندگان زخمی تا بهبودی کامل در این محل نگهداری سپس در طبیعت رها سازی می شوند.

وی افزود: رسیدگی و تیمار پرندگان و گونه های زخمی با سازمان محیط زیست است اما به علت محدودیت های اعتباری از توان بخش خصوصی نیز در این زمیته استفاده می شود.

دانش پژوه گفت: این مجموعه به تخلفاتی نظیر حیوان آزاری، شکار غیر مجاز گونه های جانوری، پستانداران، صید آبزیان، حمل سلاح غیر مجاز، تخریب اراضی ملی و شروع به شکار رسیدگی می کند.

به گفته وی، همچنین ۶ قبضه سلاح غیر مجاز و ۲۴ سلاح مجاز از شکارچیان متخلف طی سال گذشته کشف شد که هر یک از متخلفان بر اساس نوع تخلف علاوه بر جریمه نقدی و پرداخت خسارت در حق محیط زیست به یکماه تا سه سال حبس محکوم شدند.

رییس اداره بازرسی، مدیریت عملکرد و مسئول امور حقوقی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان نیز گفت: قوانین شکار و صید در سال ۱۳۵۳ مصوب و در سال ۱۳۶۷ اصلاح شده است با این وجود قانون گذار قوانین مجازات را هر چند سال یکبار با درخواست سازمان حفاظت محیط زیست تغییر می کند.

حجت لطفی افزود: تخلفات زیست محیطی همواره با جرایم علیه اشخاص نظیر قتل، سرقت و آدم ربایی و امثالهم مقایسه شده بنابراین مجازت های پیش بینی شده برای شکار و صید غیرمجاز بسیار کم است.

وی گفت: البته در چند سال گذشته در شورای عالی حفاظت محیط زیست مجازات های پیش بینی شده برای شکار و  صید افزایش قابل توجهی داشت به گونه ای که برای شکار یک راس قوچ وحشی باید علاوه بر تحمل حبس و پرداخت جزای نقدی،  ۷۵۰ میلیون ریال خسارت وارده به محیط زیست را پرداخت کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها