به گزارش جام جم آنلاین، در ۲ سال گذشته مصوبه تمدید خودکار قراردادهای اجاره و تعیین حدنصاب افزایش سالیانه برای اجاره بها اجرایی شد؛ بر این اساس قراردادهای اجاره تمدید و صاحبخانهها در تهران نمیتوانستند بیش از ۲۵ درصد، مبلغ اجاره سالیانه را افزایش دهند. این میزان برای سایر کلانشهرها ۲۰ درصد و دیگر شهرهای کشور ۱۵ درصد تعیین شد. همزمان تسهیلات اجاره نیز با هدف افزایش قدرت مالی مستاجران از سوی ۱۰ بانک اعطا شد.
«مصطفی قلی خسروی» روز جمعه در گفتگو با ایرنا با اشاره به نزدیک شدن به فصل اجاره درباره اینکه آیا این مصوبه هنوز اجرایی میشود، گفت: اگرچه هنوز تصمیم جدیدی درباره تمدید این مصوبه و تعیین سقف اجارهبها گرفته نشده است اما مصوبه سال گذشته به قوت خود باقی است و اجرا میشود.
به گفته رییس اتحادیه مشاوران املاک، موجران حق ندارند مستاجران را جواب کنند و لازم است قراردادهای اجاره با لحاظ سقف اجاره بها در سال ۱۴۰۱ نیز تمدید شود.
وی گفت: مثل دو سال گذشته حکم تخلیه برای مستاجران صادر نمیشود.
مصطفی قلی خسروی گفت: هرچند این مصوبه شرایطی را فراهم کرد که موجران با فروش سوری ملک خود اقدام به جواب کردن مستاجران کردند، اما اجرای آن با رفع نواقص اصلی، میتواند بازار اجاره را کنترل کند.
به گفته رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران، در سال گذشته موجران به بهانههای مثل چک برگشتی، ازدواج فرزند ذکور و همچنین فروش سوری، بسیاری از مستاجران را جواب کردند.
قلیخسروی گفت: امسال و همزمان با تعیین مصوبه اعطای تسهیلات وام ودیعه مسکن و تعیین سقف اجارهبها، تقاضا داریم اتحادیه مشاوران املاک در جلسات دعوت شود تا با برنامهریزی دقیق جلوی این مشکلات گرفته شود.
رییس اتحادیه مشاوران املاک گفت: تسهیلات دهی به مستاجران و ساختوساز مسکن باید بهعنوان دو برنامه مهم از سوی دولت اجرایی شود.
بر اساس مصوبه جلسه ۷۲ ستاد ملی مقابله با کرونا در ۲۳ خرداد سال ۱۴۰۰ به مستأجران تسهیلات کمک ودیعه مسکن پرداخت شد که در تهران ۷۰، کلانشهرها ۴۰ و سایر شهرها ۲۵ میلیون تومان بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت