به گزارش جام جم آنلاین، بهرام عیناللهی، در گفتگو با خبر سیما، افزود: دو سال پرتلاش و پرتلاطم را در دوره کرونا طی کردیم و در درجه اول باید از رئیس جمهوری تشکر کنیم که اولین کار خود را مبارزه با کرونا قرار داد و پس از آن باید از مردم که حمایت عالی را در انجام واکسیناسیون و کمک به واکسن زدن داشتند، تشکر شود. این حمایت سبب شد که ما رکورد واکسیناسیون نسبت به جمعیت را در جهان داشته باشیم. از طرفی کادر سلامت هم حرکت زیبا و جالبی را در تاریخ کشور ایجاد کردند که با فداکاری آنها حتی ٣٠٠ نفر شهید سلامت تقدیم شد.
وی، اولین علت موفقیت ایران در مبارزه با کرونا را بنا به اظهار سازمانهای بینالمللی، حجم بالای واکسیناسیون خواند و ادامه داد: امروزه بیش از ۹۰ درصد از جمعیت هدف یک دوز و حدود ۸۵ درصد دو دوز واکسن تزریق کرده اند و تقریباً میزان واکسیناسیون ما از متوسط جهانی بالاتر است.
وزیر بهداشت افزود: دومین عامل موفقیت ما مدت کوتاه واکسیناسیون بود. اینکه حجم زیادی از واکسن در مدت کوتاهی تزریق شد توانست ایمنی ایجاد کند و ما رکورد یک میلیون و ۶٠٠ هزار دوز واکسن در روز و ۸ میلیون و ۶٠٠ هزار دوز واکسن در هفته را داریم. در این مدت مردمی شدن واکسیناسیون و کمک مردم، دانشجویان و همه نهادهای نظامی و مردمی باعث شد حجم زیادی از واکسن در کشور تزریق شود.
عیناللهی، سومین عامل موفقیت ایران در مدیریت کرونا را شرح داد و گفت: موضوعی که در این موفقیت ما را یاری کرد نوع واکسن تزریقی بود چون امروزه ثابت شده است واکسنهایی که از ویروس کشته شده استفاده میشود اثر بهتری دارد و واکسنهای نوترکیب و پروتئینهای نوترکیب، اثربخشی نداشتند.
وی افزود: به مردم توصیه میشود که حتماً واکسیناسیون خود را ادامه دهند و کسانی که دوز دوم یا سوم واکسن را تزریق نکردهاند حتماً واکسیناسیون خود را تکمیل کنند. ثابت شد که واکسیناسیون اثربخشی زیادی در پیشگیری از کرونا دارد و از این رو شنبه گذشته در ستاد ملی مقابله با کرونا تصویب شده که همه افراد بالای ٧٠ سال یک دوز دیگر را تزریق کنند و کسانی که بیماری زمینهای و نقص ایمنی دارند نیز حتماً این تزریق واکسن کرونا را انجام دهند.
وزیر بهداشت گفت: پیشنهاد ما این است که امسال همه مردم حداقل یک دوز دیگر واکسن کرونا را تزریق کنند چون این واکسن میتواند بسیار ایمنیبخش باشد. نمیتوان این طور قضاوت کرد که ویروس در جهان غیر فعال شده، چون ویروس در دنیا فعال است و همچنان در جاهای مختلف مرگ و میر دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت