به گزارش
جام جم آنلاین؛ زردچوبه معمولاً برای مواردی مانند کاهش درد و التهاب مانند آرتروز استفاده میشود. این ماده همچنین برای تب یونجه، افسردگی، کلسترول بالا، نوعی بیماری کبدی و خارش استفاده میشود.
ریفلاکس اسید زمانی اتفاق میافتد که محتوای معده فرد به سمت مری یا لوله غذا برگردد، زردچوبه از سلولهای مخاطی مری در برابر آسیب اسید معده محافظت میکند.
در طب سنتی چینی، از زردچوبه برای تسکین درد آرتروز و تنظیم قاعدگی و برای بهبود هضم و عملکرد کبد استفاده شده است.
امروزه زردچوبه به عنوان درمانی جایگزین برای سوزش معده، التهاب و زخم معده شناخته شده است. فعالترین ماده زردچوبه کورکومین نام دارد.
میتوان به روشهای مختلفی از زردچوبه استفاده کرد.
بسیاری از فروشگاههای مواد غذایی آن را به صورت پودر به فروش میرسانند، که میتوان آن را به وعدههای غذایی اضافه کرد یا با آب جوشانده ترکیب کرد و چای زردچوبه درست کرد.
مصرف زیاد زردچوبه میتواند منجر به عوارضی مانند سردرد و اسهال شود.
افراد مبتلا به بیماری سلیاک یا عدم تحمل گلوتن باید هنگام خرید پودر زردچوبه مراقبت کنند.
زردچوبه یک ضد انعقاد است. به همین دلیل، میتواند با داروهایی که روی لخته شدن خون تأثیر میگذارند، مانند آسپرین و وارفارین تداخل ایجاد کند.
افرادی که ریفلاکس اسید یا ریفلاکس مکرر دارند، میتوانند چندین روش زندگی را برای کاهش علائم از جمله قطع سیگار تنظیم کنند. تغییر رژیم غذایی و کنترل وزن بدن با افزایش سطح فعالیت بدنی نیز میتواند کمک کننده باشد.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما