مدیرکل آموزش و پرورش استان عنوان کرد:

آغاز پیش ثبت نام الکترونیکی دانش آموزان هفتم

33 درصد از دانش‌آموزان همدان در شبکه شاد حضور ندارند/76 روستا فاقد اینترنت

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: 92 هزار دانش آموز در استان به میزان 33 درصد از کل دانش‌آموزان به طور مستقیم در شبکه شاد حضور ندارند.
کد خبر: ۱۳۵۶۸۹۹

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین همدان، محمود نقوی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه استان همدان 307 هزار دانش آموز دارد، اظهار کرد: دو هزار و 500 مجموعه آموزشی در استان مشغول به فعالیت هستند.

وی از فعالیت نزدیک به 22 هزار معلم در استان همدان خبر داد و افزود: آموزش و پرورش استان 18 هزار بازنشسته و 41 هزار نفر پرسنل دارد.

نقوی با بیان اینکه بزرگترین سرمایه هر کشور سرمایه انسانی است، خاطرنشان کرد: این سرمایه‌ها در آموزش و پرورش تربیت می‌شوند و در این راستا باید تمام نهادها به کمک ما بیایند؛ چراکه اگر امور در آموزش و پرورش بهتر انجام شود کار دیگر نهادها در آینده تسهیل خواهد شد.

وی همچنین تصریح کرد: همدان باید در صحنه‌های مختلف به رقابت با دیگر استان‌ها بپردازد و در جمع 10 استان برتر کشور باشد که در این زمینه انتظار می‌رود رسانه‌ها نیز همکاری لازم را داشته باشند.

نقوی با بیان اینکه کشور 300 هزار معلم کم دارد، یادآور شد: در حال حاضر 640 هزار معلم در سطح کشور فعالیت می‌کنند و بر اساس نگاه‌های متفاوت در دوره‌های مختلف، میزان کمبود معلم نیز متفاوت است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: در سال 92 بیش از 250 هزار نفر دانش آموز و 25 هزار معلم در استان همدان داشتیم و امسال 307 هزار دانش آموز با 21 هزار معلم داریم.

وی ادامه داد: از سال 92 تا کنون تعداد دانش‌آموزان استان همدان 57 هزار نفر افزایش و تعداد معلمان دو هزار نفر کاهش یافته است.

نقوی با بیان اینکه در سال 1400 بیش از هزار و 700 میلیارد تومان اعتبار برای مدارس در نظر گرفته شده است، یادآور شد: از این میزان اعتبار تعیین شده مشکلات برطرف شده و با توجه به گرانی‌ها، امکانات چندانی جذب نشد و جذب امکانات به تابستان سال آینده موکول شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه 276 هزار دانش‌آموز در مدارس دولتی و 30 هزار نفر در مدارس غیر دولتی تحصیل می‌کنند، گفت: 92 هزار دانش آموز در استان به میزان 33 درصد از کل دانش‌آموزان به طور مستقیم در شبکه شاد حضور ندارند.

وی با بیان اینکه 76 روستا در استان همدان از اینترنت برخوردار نیستند، تصریح کرد: در این روستاها بسته‌های آموزشی در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

نقوی با تأکید بر اینکه عدم حضور دانش‌آموزان در شبکه شاد علل مختلفی دارد، خاطرنشان کرد: 9 هزار و 200 دانش‌آموز تلفن همراه و یا تبلت ندارند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: استفاده دانش‌آموزان از تلفن همراه والدین، آموزش حضوری در برخی روستاها، استفاده مشترک چند دانش‌آموز از یک دستگاه موبایل از دلایل عدم ثبت حضور برخی دانش‌آموزان در شبکه شاد است.

نقوی افزود: امسال 37 هزار دانش‌آموز پایه اول ابتدایی داریم که با توجه به شیوع کرونا، سه هزار و 500 دانش‌آموز بازمانده از تحصیل و مشمول تکرار پایه بودند و در دومین سال پیاپی، در پایه اول ابتدایی تحصیل می‌کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه چهار میلیارد تومان اعتبار برای مدارس استان پیش‌بینی شده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر مدارس با کمک خیرین و والدین دانش‌آموزان اداره می‌شود اما خوشبختانه بر اساس پیگیری‌ها، اعتباراتی پیش‌بینی شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها