به گزارش جام جم آنلاین، سعید غدیری پور، کارشناس ارشد آسیب شناسی و حرکت اصلاحی اظهار داشت: کف پای صاف به کاهش یا افزایش قوس داخلی کف پا گفته می شود و در دو نوع ساختاری و عملکردی قابل تشخیص است. متاسفانه اصلاح کف پای صاف غیر ممکن بوده و یا احتمال اصلاح آن بسیار ضعیف است.
غدیری پور اضافه کرد: کف پای صاف عملکردی از طریق تمرینات حرکات اصلاحی به تدریج قابل درمان است و افراد هر چه زودتر به مراکز حرکت اصلاحی مراجعه کنند با پشتکار و همت در انجام تمرینات نتیجه بهتری می گیرند.
وی با بیان اینکه بروز این ناهنجاری علت های مختلفی دارد، گفت: زیاد ایستادن، اضافه وزن، زمینه ژنتیکی و ارث، بروز برخی از بیماری ها، کفش نامناسب، ضعف عضلات، یا کشیدگی بیش از حد ساختارهای مچ پا را می توان از جمله علت هایی برشمرد که باعث بروز کف پای صاف در افراد می شوند.
این کارشناس ارشد آسیب شناسی و حرکت اصلاحی عنوان کرد: ناهنجاری کف پای صاف در کودکان 6 تا هشت سال به دلیل وجود لایه هایی از چربی در پا شایع است، از طرفی این افراد تغییرات وزنی و سرعت رشد مختلفی در سنین یاد شده دارند که باعث می شود قوس کف پای آنها مرتب در حال تغییر باشد.
وی افزود: این عارضه در دوران بلوغ ممکن است از بین برود به همین دلیل بهتر است افراد در سنین پایین تر ورزش کردن را زیر نظر متخصص حرکت اصلاحی پیگیری کنند.
غدیری پور خاطرنشان کرد: احتمال تورم و التهاب در مفصل مچ یا مادرزادی بودن کف پای صاف بسیار زیاد است اگرچه شیوع آن بسیار کم و در حد یک درصد است.
منبع: سیناپرس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت