به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه گفت: سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی در خصوص کالاهای سریعالفساد و همچنین دام و طیور، باید به سرعت دستور فروش آنها را از مراجع رسیدگی کننده اخذ و بلافاصله نسبت به فروش آنها اقدام کنند.
وی تأکید کرد: همچنین به منظور اطلاع سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی از وضعیت پروندههای کالای قاچاق و ارز، دستگاههای کاشف و ضابطین باید سریعا به این سازمان اعلام کنند که پرونده قاچاق کالا و ارز به کدام یک از شعبات مراجع قضایی و سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.
رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به کالاهای سریع الفساد، گفت: سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی در خصوص کالاهای سریعالفساد و همچنین دام و طیور، باید به سرعت دستور فروش آنها را از مراجع رسیدگی کننده اخذ و بلافاصله نسبت به فروش آنها اقدام کنند.
وی تأکید کرد: با توجه به اینکه فروش کالای قاچاق مستلزم رعایت ضوابط قانونی مانند ضوابط بهداشتی و ایمنی است، لذا قبل از فروش کالا، نهادهای مرتبط از جمله جهاد کشاورزی، گمرک و سازمان صمت، دامپزشکی و سازمان غذا و دارو خصوصا اداره استاندارد باید در مدت ۱۰ روز نسبت به ارسال پاسخ استعلام اقدام کنند که کالا هرچه سریعتر به فروش رسیده و از انبار خارج شود.
توسلی زاده با بیان اینکه در خصوص کالاهای انهدامی هم اولویت انهدام باید رعایت شود تأکید کرد: چنانچه کالایی غیرخوراکی مانند کفش و لباس باشد و مصرف ثانویه داشته باشد، باید از انهدام آن خودداری و پس از تصویب و صورتجلسه در اختیار نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد، بهزیستی، انجمن حمایت از خانواده زندانیان، بیماران مزمن روانی و کانونهای ترک اعتیاد قرار گیرد.
رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه در ادامه از برگزاری دورههای آموزشی در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خبر داد و گفت: به منظور آشنایی بیشتر ضابطین، پرسنل تعزیرات حکومتی و سازمان اموال تملیکی با قوانین و مقررات قاچاق کالا و ارز، دوره آموزشی با محوریت سازمان اموال تملیکی برگزار و از اساتید صاحبنظر در امر قاچاق کالا و ارز استفاده شده است و باز هم این جلسات آموزشی ادامه خواهد داشت./
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد