معاون اقتصادی اداره کل اقتصاد و دارایی استان ؛

رتبه 14 پله ای کرمانشاه در امنیت سرمایه گذاری

استاندار کرمانشاه:

متولیان ترویج کتاب و مطالعه برای توسعه فرهنگ کار درکرمانشاه تلاش کنند

«هوشنگ بازوند» در این پیام افزود: کتاب، کتابخوانی، مطالعه و یادگیری از اصول و مولفه های مهم زندگی بشریت است و در اسلام به عنوان دین اندیشه، معرفت و معنویت به کتاب به صورت ویژه ارج نهاده شده و بر همین اساس ضرورت دارد در جهان امروز با بهره مندی از تعالیم دینی و اخلاقی در مسیر توسعه آگاهی و دانایی با اهتمام جدی و عزم راسخ گام برداریم.
کد خبر: ۱۳۴۷۹۶۷

به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ استاندار کرمانشاه در پیامی به مناسبت گرامیداشت هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار، گفت: برای گسترش فرهنگ کار و تلاش در استان به صورت جدی درخواست نقش‌آفرینی بیشتر نهادهای ذیربط در ترویج فرهنگ مطالعه را داریم.

استاندار کرمانشاه اظهار داشت: نقش مهم مطالعه و کتابخوانی در آموزش، غنای فرهنگی، رشد اقتصادی و فعالیت های سیاسی و اجتماعی بسیار مهم و پراهمیت است، زیرا انسان را به تفکر و اندیشیدن سوق می دهد و در دنیای امروز که از کتاب و کتابخوانی به عنوان یکی از شاخص های توسعه جوامع نام برده می شود، ضرورت دارد از ظرفیت کتابخانه های عمومی برای ترویج این فرهنگ مقدس به صورت ویژه استفاده شود تا ضمن انطباق با فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی نوین امکان بهره مندی مخاطبان نیز از کتاب های دیجیتال و صوتی و سایر ابزار در دسترس فراهم شود.

بازوند افزود: افزایش سرانه مطالعه امروز دغدغه ای مهم است و باور و ایمان داریم که با ترویج فرهنگ کتابخوانی می توان زمینه مشارکت بیشتر مردم را در برنامه های توسعه ای فراهم نمود، به همین دلیل نهادینه شدن فرهنگ کتابخوانی در نظام آموزشی بسیار حیاتی است و خانواده ها نیز باید به تبیین این مفاهیم و جایگاه کتاب در بین کودکان بپردازند تا در جامعه ای مسوولیت پذیر شاهد تقویت بنیان های آموزشی و یادگیری و نسلی کتابخوان در آینده باشیم، البته ضرورت دارد تجهیزات و امکانات موجود را در این زمینه تجمیع کنیم و دسترسی به کتاب را سهل و آسان نماییم تا گرایش انسان به سمت کتابخوانی بیشتر شود.

استاندار کرمانشاه اضافه کرد: براین اساس برخود لازم می دانم ضمن یادآوری تلاش برای انطباق امکانات با تغییرات روز افزون فناوری و گسترش اینترنت در حوزه کتاب و کتابخوانی و تقویت کتابخانه های عمومی به عنوان مراکز توسعه گفتمان و هم اندیشی از فعالان این عرصه و به ویژه کتابداران متعهد، صبور و پرتلاش که کتاب را به عنوان حافظه بشریت و ” مشاور امین و مظهر صداقت ” با سخاوت به جامعه معرفی می نمایند، تشکر و قدردانی نمایم.  

بازوند ابراز امیدواری کرد با بهره مندی ازتعالیم قرآن کریم به عنوان کلام آسمانی و کتابی الهی در مسیر دانش اندوزی و علم آموزی گام برداریم و فرهنگ مطالعه را برای رهنمون شدن انسان به سمت روشنایی گسترش دهیم.

 در استان کرمانشاه تعداد ۲۹ انجمن کتابخانه های عمومی با اعضای حقیقی و حقوقی در شهرستان ها و شهرهای استان وجود دارد که در سال جاری تعداد ۱۱۴ جلسه با حضور فرمانداران در شهرستان ها و شهرداران و اعضای انجمن برای امر ترویج و توسعه کتاب و کتابخوانی در استان برگزار شده است.

۲۴ آبان ماه روز کتاب و کتاب‌خوانی در تقویم رسمی کشور است و از این روز تا ۳۰ آبان در سراسر کشور هفته کتاب برگزار می شود.

در این هفته استان‌های کشور میزبان نمایشگاه‌ها و جشن‌های کتاب و سخنرانی هستند که هدف از آنها رفع مشکلات چاپ و نشر و ترویج کتابخوانی است. 

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۱۰۶ باب کتابخانه عمومی با بیش از ۷۲ هزار نفر عضو دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها