به گزارش جام جم آنلاین، اعظم گودرزی روز دوشنبه در گفتگو با ایرنا در این خصوص توضیح داد: مناطق مختلف آموزش و پرورش رعایت پروتکل های بهداشتی را در مدارس بررسی می کنند؛ در صورتی که این موارد در مدارس به درستی رعایت شده باشد، به مدارسی که مورد تایید باشند، مجوزهای لازم برای بازگشایی داده میشود.
سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: بازگشایی مدارس منوط به رعایت این شرط و شروط از سوی مدارس است که امیدواریم با برنامهریزی دقیق و با تاکید بر حفظ سلامت دانش آموزان در آیندهای نزدیک نسبت به بازگشایی مدارس اقدام شود.
وی برخی از الزامات و رعایت پروتکل های بهداشتی در کلاس های درس را اینگونه توضیح داد: به عنوان مهمترین موضوع باید کلاسهای درس دارای تهویه مناسب باشند تا از این طریق از انتشار ویروس احتمالی در میان دانش آموزان به صورت جدی پیشگیری شود.
گودرزی خاطرنشان کرد: رعایت فاصله ۱.۵ متری بین دانشآموزان و ۲.۲۵ مترمربع فضا برای هر دانشآموز ملاک دیگر برای بازگشایی مدارس در کلاس های درس است تا از این طریق از انتقال ویروس به دانش آموزان جلوگیری شود و به یاری خداوند شاهد بازگشایی مطلوب مدارس با کمترین مشکل از نظر کرونا باشیم.
وی اضافه کرد: همچنین دانش آموزان باید برای حفظ سلامتی خود حتما رعایت بهداشت فردی را داشته باشند، از ماسک استفاده کنند تا امکان انتقال ویروس نیز به شدت کاهش یابد و ضمن آغاز سال تحصیلی، دوباره شور و نشاط به عرصه تعلیم و تربیت دانشآموزان نیز بازگردد.
سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: تعداد افراد در کلاس درس نیز با توجه به فاصله فیزیکی تعداد دانشآموزان باید کاهش یابد. بر اساس دستورالعملها و پروتکلهای تنظیمی از سوی وزارت آموزش و پرورش، حداکثر ۱۵ نفر برای هر کلاس درنظرگرفته شده است اما این مساله نیز بستگی به فضای کلاس درس، رعایت فاصله ۱.۵ متری بین دانشآموزان و ۲.۲۵ مترمربع فضا برای هر دانشآموز در هر کلاس دارد.
وی اضافه کرد: البته تعداد دانش آموزان در هر کلاس درس با توجه به این الزامات بهداشتی کمتر از ۱۵ نفر میشود، اگرچه ممکن است در برخی کلاس های درس تعداد کمتری از دانش آموزان به دلیل شرایط کلاس درس حضور داشته باشند تا سلامت آنان به خوبی تضمین شود و مشکلی برای آنان ایجاد نشود.
گودرزی درباره زمان بازگشایی قطعی مدارس نیز گفت: تمامی اطلاعات و آمار مربوط به زمان بازگشایی مدارس باید از سوی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اعلام شود تا یک برنامه منسجم و با اطلاعات کامل با اولویت مهم و اساسی حفظ سلامتی دانشآموزان برنامهریزی شود.
به گفته وی، تا روز پنجم آبان ماه چهار میلیون و ۷۲۹ هزار و ۱۵۵ نفر از دانشآموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله کشور واکسینه شدند که بر اساس اطلاعات موجود در حال حاضر بیش از ۷۵ درصد از دانشآموزان واکسن کرونا را دریافت کردهاند که دریافت این واکسن میتواند به عنوان مقدمهای برای تامین ایمنی دانشآموزان و راهی برای تسهیل مراحل بازگشایی مدارس باشد.
گودرزی، همچنان ۲۰۰ پایگاه تجمیعی واکسیناسیون وابسته به وزارت آموزش و پرورش با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی در حال پوشش طرح واکسیناسیون دانش آموزان در سراسر کشور هستند تا زمینهای باشد که تعداد بیشتری از دانش آموزان واکسن کرونا را دریافت کنند.
سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر واکسن سینوفارم به منظور تزریق به ۶ میلیون و ۳۰۵ هزار دانش آموز ۱۲ تا ۱۸ ساله از وزارت بهداشت مجوز دریافت کرده و به این تعداد دانشآموز تزریق شده است.
علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش پنجشنبه هفته گذشته در حاشیه جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران گفته بود که با واکسینه شدن حدود ۶۰ درصد از دانشآموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله، مدارس از نیمه دوم آبان به صورت حضوری بازگشایی میشوند.
به گفته وی، طی دو هفته اجرای طرح سراسری واکسیناسیون دانش آموزان، حدود ۶۰ درصد از افراد واجد شرایط علیه بیماری کرونا واکسینه شدند و امید است که با مراجعه مابقی افراد، شرایط برای بازگشایی مدارس از نیمه دوم آبان فراهم شود.
کاظمی با تاکید بر اینکه فعالیت دانش آموزان به صورت حضوری از نیمه دوم آبان ماه به صورت رسمی آغاز می شود، اظهار داشته بود: با توجه به شرایط مناطق مختلف کشور و وضعیت رنگبندی اعلام شده از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا، شرایط بازگشایی مدارس فراهم میشود و در هر منطقه آموزش و پرورش مدیران مناطق، مدارس و اولیاء و مربیان بسته به نوع رعایت دستورالعملهای بهداشتی، زمان فعالیت مدارس را تعیین میکنند و در صورت تائید از سوی آنان، مدرسه به صورت کامل حضوری میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد