به گزارش جام جم آنلاین خراسان رضوی، مصطفی نصیری ورگ افزود: استان خراسان رضوی با بارگیری ۵۵۰ هزار تن کالای صادراتی، ۹۲ درصد از این صادرات را به خود اختصاص داده است.
وی گفت: سیمان با ۳۶ درصد بالاترین جایگاه از نظر نوع کالای صادراتی از گذرگاه ریلی سرخس به آسیای مرکزی را کسب کرده است و ازبکستان و ترکمنستان به ترتیب با ۴۵ و ۴۱ درصد اصلی ترین مقاصد صادرات ریلی کالای ارسالی بوده اند.
مدیرکل راه آهن خراسان ادامه داد: با توجه به مزایای ویژه حمل و نقل ریلی شامل کاهش مصرف سوخت، کاهش ترافیک و تصادفات جادهای و آلودگی محیط زیست، راه آهن خراسان خدمات ریلی خود را در راستای رونق تولید در اختیار صادرکنندکان استان و کشور قرار داده است.
شهرستان مرزی سرخس در ۲۰۲ کیلومتری شمال شرق مشهد قرار دارد.
پیش از شیوع ویروس کرونا، سالانه حدود ۴.۵ میلیون تن کالا در حوزه ریلی خراسان رضوی جابهجا میشد که حدود ۴۰ درصد آن مربوط به حمل و نقل داخلی بود.
سال ۱۳۹۸، یک میلیون و ۳۲ هزار تن انواع کالا از طریق مرز ریلی سرخس به کشورهای آسیای مرکزی صادر شد که بارگیری ۹۰۶ هزار تن از کل حجم این کالاها در استان خراسان رضوی انجام شد.
خراسان رضوی با هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه آهن، معادل ۱۴ درصد از مجموع ۱۰ هزار کیلومتر ظرفیت شبکه ریلی کشور را دارد و این استان رتبه نخست جابهجایی مسافر را نیز در ناوگان ریلی ایران به خود اختصاص داده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا