به گزارش جام جم آنلاین، این خودروی پرنده هماکنون نزدیک به تولید است زیرا اخیراً پروازی ۳۵ دقیقهای از یک فرودگاه در شهر نیترا در اسلوونی به فرودگاهی در براتیسلاوا، پایتخت این کشور انجام داده است.
وقتی این پرواز به پایان رسید، ایرکار صد و چهل و دومین فرود موفقیتآمیز خود را انجام داده و در کمتر از سه ثانیه دوباره به یک خودرو تبدیل شد سپس پروفسور «استفان کلاین» با ایرکار تا مرکز شهر براتیسلاوا رانندگی کرده و اظهار داشت:
این پرواز دورهٔ جدیدی از وسایل نقلیه دوگانه را آغاز میکند. این بخش جدیدی را در صنعت حملونقل باز میکند و آزادیای که در اصل به خودرو نسبت داده شده است را به افراد بازمیگرداند
هرچند ایرکار هنوز یک پروتوتایپ است اما به یک پیشرانهٔ ساخت بامو مجهز شده که ۱۶۰ اسب بخار قدرت دارد و با بنزین معمولی کار میکند.
این خودروی دونفره همچنین میتواند تا ۲۰۰ کیلوگرم وزن را حمل کند. ایرکار هماکنون بیش از ۴۰ ساعت پرواز آزمایشی را به پایان رسانده و به ارتفاع ۲۵۰۰ متری رسیده است. این پروتوتایپ در طول آزمایشها به حداکثر سرعت کروز ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت هم دست یافته است.
کلاین ویژن برنامههایی برای ساخت پروتوتایپ پیشرفتهتری از این خودروی پرنده را هم دارد که از آن بهعنوان نمونهای پیشتولید یاد میکند.
قرار است این مدل به پیشرانهٔ ۳۰۰ اسب بخاری و ملخ متغیر مجهز شود، سرعت کروز ۳۰۰ کیلومتر بر ساعتی داشته باشد و از برد ۱۰۰۰ کیلومتری برخوردار باشد.
منبع: پدال
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم