به گزارش جام جم آنلاین کرمان،طرح آبرسانی اضطراری به شهر بلورد با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال یکی از این پروژه ها بود که به بهره برداری رسید.
به گفته طاهری،مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان این طرح با حفر و تجهیز یک حلقه چاه جهت ۲۵ لیتر بر ثانیه، ۳ کیلومتر خط انتقال و ۱۴ کیلومتر بازسازی شبکه فرسوده شهر و روستاهای اطراف انجام شده است.
بازسازی و توسعه شبکه های آبرسانی شهرستان سیرجان به طول ۸۵ کیلومتر به منظور کاهش هدر رفت آب،تعادل بخشی به فشار آب و بهرهمندی هزار خانوار از آب شرب بهداشتی از دیگر طرحهای مورد افتتاح توسط علی زینیوند در سیرجان بود.
همچنين در این سفر عملیات آبرسانی به ۱۰ روستای سیرجان با اجرای ۲۵ کیلومتر خط آبرسانی،سه باب مخزن و حفر یک حلقه چاه برای بهره مندی ۲۱۸ خانوار از اعتبارات ملی و استانی توسط استاندار کرمان آغاز گردید.
بنا بر این گزارش در راستای سیاست های کلان نظام جمهوری اسلامی و دولت، نیروگاه خورشیدی۳۰ کیلوواتی اداره آب و فاضلاب سیرجان نیز با حضور استاندار کرمان مورد افتتاح قرار گرفت که به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان این واحد علاوه بر تامین نیاز اداری،مازاد آن در شبکه سراسری برق قرار میگیرد.
استاندار کرمان در مراسم افتتاحیه این پروژه گفت: تنش آبی مشکل اصلی استان است که با طرح های اجرا شده، مشکل تامین آب در برخی موارد تا حدودی برطرف شده و طرح های دیگری نیز در دست اجرا و بررسی است.
وی تسریع دراجرای پروژه های فاضلاب شهری را لازم دانست و گفت:هدفگذاری باید این باشد که تمام پساب جمع آوری و در صنایع استفاده شود.
استاندار کرمان تاکید کرد:ساکنان روستاهای مجاور معادن پردرآمد نباید معطل هزینههای جزئی آبرسانی و غیره بمانند.
علی زینی وند،همچنین با افتتاحدطرح توسعه ۴۰هکتاری ناحیه صنعتی بلوردگفت:برای این طرح توسعهای، ۲۵ میلیارد تومان از محل منابع داخلی شرکت شهرک های صنعتی هزینه شده است و در حال حاضر ۴۰ قرارداد دارد که چهار واحد آن با اشتغال ۸۸ نفر درحال فعالیت می باشد.
بازدید از عمارت تاریخی صدرزاده که به همت شرکت صنعتی معدنی گل گهر در حال بازسازی است،از دیگر برنامه های سفر یک روزه استاندار کرمان به شهرستان های سیرجان و بردسیر بود که بنا به گفته عتیقی مدیرعامل شرکت معدنی گل گهر مرمت آن تا پایان سال جاری به اتمام خواهد رسید و به عنوان موزه سنگ،گلیم و فرهنگ سیرجان به روی عموم بازگشایی خواهد شد.
افتتاح فاز اول پروژه شهر نور سیرجان با اعتبار۲۰ میلیارد تومان آخرین برنامه کاری استاندار کرمان در سیرجان بود.
این طرح با همکاری و مشارکت فرمانداری و شهرداری سیرجان،معدن گل گهر و شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان اجرایی می شود که براساس آن تمام چراغ های خیابان ها و بلوارهای شهر سیرجان LED خواهند شد و تاکنون از ۱۲ هزار چراغ، ۵۵۰۰ عدد جایگزین شده اند.