به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیلی میل، این داروی آنتی بادی «ریجنرون» نام دارد و پیش از این به مرحله تایید رسیده بود اما اینبار دیگر به طور رسمی از سوی نهادهای مختلف تایید می شود و به استفاده عموم می رسد.
تنظیم کنندگان دارویی در بریتانیا پس از یک مطالعه بزرگ ، به این دارو چراغ سبز نشان داده است، دارویی که می تواند از عفونت جلوگیری کرده و بیمارانی را که قبلاً بیمار بودند درمان کند.
آزمایشات نشان داد که داروی ریجنرون در میان بیمارانی که حداقل یک عامل خطر ابتلا به کووید شدید دارند ، خطر مرگ یا بستری شدن آنها را 70 درصد کاهش داده است.
همچنین تحقیقات نشان داده شده است که این دارو به طرز چشمگیری خطر ابتلا به کووید را کاهش می دهد اما با این حال محافظت ایجاد شده از سوی این دارو تنها یک ماه طول می کشد.
البته اکنون قیمت این دارو بسیار بالاست و حدود 2 هزار پوند تخمین زده می شود. به همین دلیل بعید است که به طور گسترده ای به عنوان یک پیشگیری استفاده شود.
پس از آنکه استروئیدها و داروهای ضد التهابی برای درمان بیماری ناشی از ویروس کرونا مجدداً مورد استفاده قرار گرفتند این درمان اولین درمانی است که به طور خاص برای مقابله با کووید طراحی و در انگلستان تایید شده است.
البته این درمان جایگزین واکسیناسیون نمی شود زیرا محافظت در برابر کرونا از سوی رجنرون فقط تا چهار هفته طول می کشد ، یعنی زمان بسیار کمتری نسبت به واکسن ها.
این دارو-که از دو آنتی بادی متفاوت ساخته دست بشر برای مبارزه با ویروس استفاده می کند-به صورت تزریقی یا داخل وریدی تجویز می شود.
به طور جداگانه ، مطالعه داروی آنتی بادی ساخته شده توسط آسترازنکا نشان داد که خطر ابتلا به بیماری علامت دار را 77 درصد در افراد مبتلا به سرکوب سیستم ایمنی کاهش می دهد.
آنتی بادی ها مولکول هایی هستند که به پروتئین های سنبله ویروس ویروس متصل می شوند. این امر به منظور جلوگیری از عفونت یا پاکسازی ویروس از بدن است.
شرکت آسترازنکا همچنین فاش کرده که درمان آنتی بادی کرونا برای افرادی که نمی توانند واکسینه شوند در حال توسعه است.
آژانس تنظیم کننده داروها و محصولات بهداشتی بریتانیا می گوید که باید در اسرع وقت پس از آزمایش مثبت کووید، در بیماران در معرض خطر تجویز شود. کارشناسان می گویند این دارو زمانی موثرتر است که سه روز پس از آزمایش مثبت داده شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت