به گزارش جام جم آنلاین، بهترین راه برای هیدراته ماندن، نوشیدن جرعه های کوچک آب در هر ساعت است. با این کار شما می توانید شاهد ۵ اتفاق شگفت انگیز در بدن باشید:
بهبود عملکرد مغز: توازن دقیق میان آب و عناصر دیگر بدن، برای بهبود عملکرد مغز ضروری است. نکته ای که باید به آن آگاهی داشته باشید، نوشیدن آب بلافاصله بعد از بیدار شدن از خواب است چون در این زمان سلول های مغز نیاز به هیدراتاسیون دارند. شما ۷ تا ۹ ساعت را صرف خوابیدن می کنید و حتی اگر عرق نکنید، باز هم بدن تان مقادیری آب از دست می دهد. در واقع تنفس در خواب منجر به کاهش رطوبت بدن می شود. بعد از بیدار شدن از خواب آب و یا میوه های آبدار را برای جلوگیری از کم آبی بدن انتخاب کنید.
افزایش تمرکز: کم آبی شدید بدن خود را با سرگیجه یا خشکی شدید پوست نشان می دهد و البته یک عارضه دیگر هم دارد و آن از دست دادن چابکی حافظه است. در این زمان مغز شما به سرعت به محرک ها پاسخ نمی دهد. در این زمان نوشیدن قهوه یا چای شاید تا حدی کمک کننده باشد ولی شما نمی توانید تمام روز از این نوشیدنی ها استفاده کنید. شما نیاز به نوشیدن جرعه های آب هر ۴۵ دقیقه یکبار دارید تا بتوانید به افزایش تمرکزتان کمک کنید.
بهبود خلق و خوی: ممکن است برای شما عجیب باشد که نوشیدن آب کافی با بهبود سلامت روان ارتباط مستقیم دارد. همانطور که شنیدن صدای آب منجر به بهبود خلق وخوی می شود، نوشیدن آب نیز با کاهش و دفع سموم از بدن، و از بین رفتن سلول های مرده منجر به سلامت روان می شود. توشیدن آب کافی همچنین باعث تعادل فرایندهای شیمیایی می شود که علت راه اندازی مجدد ذهنی هستند.
بهبود کیفیت خواب: حتی اگر فقط نیم لیوان آب، قبل از رفتن به رختخواب بنوشید، به کیفیت خواب شبانه خود کمک زیادی کرده اید. آب جریان خون به مغز را افزایش می دهد و منجر به افزایش اکسیژن رسانی به مغز می شود.
بهبود حافظه: کم آبی منجر به عدم تعادل هموستاتیک و به عبارت دیگر شروع یک سری از اختلالات در بدن می شود؛ از جمله کاهش حافظه. بنابراین برای فعال نگه داشتن حافظه خودنیاز به نوشیدن حداقل ۸ لیوان آب در روز دارید. زمانی که بدنتان دچار کمبود آب می شود، نمی توانید درست فکر کنید ضمن این که دچار سردرد نیز می شوید.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت