رئیس پلیس فتا استان تشریح کرد؛

پشت پرده کلاهبرداری با پیامک در فضای مجازی

سرهنگ علی کسانی از مردم خواست: فریب پیام‌های ارسالی در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر برنده شدن در مسابقه‌های مختلف را نخورند.
کد خبر: ۱۳۳۰۱۶۶

به گزارش جام جم آنلاین کرماشاه؛ رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه از مردم خواست فریب تماس‌های تلفنی یا پیام‌های ارسالی در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر برنده شدن در مسابقه‌های مختلف را نخورند و برای دریافت جایزه اطلاعات خود را ارسال نکنند.

سرهنگ علی کسانی با بیان اینکه کلاهبرداران با ارسال پیامک، تماس تلفنی یا پیام در شبکه‌های اجتماعی با برخی از شهروندان، مژده برنده شدن آن‌ها را در قرعه‌کشی  و یا جشنواره‌های مختلف رادیویی و یا تلویزیونی می‌دهند گفت: به این ترتیب با راهنمایی پیچیده کلاهبرداران سایبری،  این افراد اقدام به انجام عملیات بانکی و انتقال وجه به‌حساب مجرمین می‌کنند.

وی در ادامه گفت: در روش دیگر مجرم با واردکردن شماره تماس قربانی در برنامه بانکی موجود در دستگاه خود و با بیان اینکه کد قرعه‌کشی برای کاربر ارسال می‌شود، کد فعال‌سازی برنامه‌های بانکی را از قربانی دریافت و با ورود به برنامه موجودی حساب بانکی را به سرقت می‌برند.

وی به کاربران توصیه کرد: فریب کلاهبرداران را در تماس‌های تلفنی و پیامکی مبنی بر برنده شدن در قرعه‌کشی را نخورند و از قبول درخواست تلفنی افراد ناشناس مبنی بر ارسال هرگونه کد فعال‌سازی و انجام هرگونه عملیات بانکی ازجمله انتقال وجه، ارائه رمز اول و دوم کارت عابر بانک، تغییر زبان دستگاه خودپرداز به انگلیسی و انجام تراکنش و ... به بهانه برنده شدن در مسابقه‌ها و یا قرعه‌کشی‌های رادیویی و تلویزیونی، خودداری کنند.

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه در پایان خاطرنشان کرد: سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزش‌های سایبری بوده و کاربران با مراجعه به آن می‌توانند راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند.

وی افزود: شهروندان موارد مشکوک را در سامانه پاسخگویی به فوریت‌های سایبری و یا شماره تماس ۰۸۳۲۱۸۲۳۱۷۸  در میان بگذارند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها