رییس پلیس راهور تهران خبر داد

برخورد با حیوان گردانی در خودرو/ نظر ‌پلیس در مورد موتورسواری زنان

رییس پلیس راهور تهران بزرگ درباره برخورد پلیس با سگ‌گردانی در خودرو گفت: این موضوع در دستورکار پلیس است و روزانه با آن برخورد می‌شود و نه فقط سگ که هر حیوانی که داخل خودرو رها باشد مشمول این برخورد می‌شود چرا که باعث پرت شدن حواس راننده می‌شود. جابجایی حیوان در خودرو باید در جعبه و باکس مخصوص باشد و نباید حیوان در خودرو رها باشد.
کد خبر: ۱۳۲۸۵۱۶
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، سردار محمدحسین حمیدی در نشست خبری که صبح امروز در محل ستاد راهور فاتب برگزار شد، به تشریح برخی از اقدامات پلیس راهور تهران بزرگ پرداخت و گفت: با اتمام تعطیلات ۶ روزه، شهروندان باید بدانند که از امروز با عادی شدن تردد‌ها وضعیت ترافیکی نسبت به چند روز قبل افزایش قابل توجهی داشته است.

وی ادامه داد: اجرای طرح ترافیک نیز از سر گرفته شده و طرح ممنوعیت تردد شبانه نیز به قوت خود ادامه دارد و از ساعت ۲۲ تا سه بامداد اجرا می‌شود.

وی در مورد جریمه خودرو‌های فاقد معاینه فنی نیز گفت: در ایام تعطیلات شش روزه به دلیل تعطیلی مراکز معاینه فنی، اعمال قانون صورت نگرفت، ما سعی می‌کنیم تا پایان امروز هم این خودرو‌های فاقد معاینه فنی جریمه نشوند و یک روز هم ارفاق می‌کنیم، اما با توجه به بازگشایی این مراکز لازم است خودرو‌ها حتما معاینه فنی دریافت کنند.

حمیدی در مورد اهم اقدامات پلیس راهور فاتب در سال ۱۴۰۰ نیز گفت: ۹۸ هزار و ۳۱۱ موتورسیکلت سوار در قالب طرح "موتور یار " در سال جاری تحت آموزش قرار گرفتند که علی رغم افزایش استفاده از موتورسیکلت، باعث کاهش دو درصدی تصادفات موتور در سال جاری شده است.

وی ادامه داد: همچنین رفع ۷۶ نقطه حادثه خیز از ۵۳۵ نقطه شناسایی در سه ماهه نخست سال جاری انجام شده است.
به گفته رییس پلیس راهور ناجا، اجرای طرح برخورد با تخلفات" پوشش پلاک "نیز به جد ادامه دارد و تاکنون بیش از ۴۴ هزار و ۴۹۷ خودرو اعمال قانون و ۷۶۰ دستگاه وسیله نقلیه توقیف شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۰ رشد داشته است.
حمیدی از تشدید برخورد با تخلفات حادثه ساز معابر بزرگراهی با استفاده از تیم‌های نامحسوس جهت کاهش تصادفات نیز خبر داد و گفت:
۲۸۱۸ نفر از رانندگان پرخطر احضار شده و اخذ تعهد از آنان در قالب قرارگاه کنترل سرعت انجام شده است.

حمیدی در مورد ترخیص موتورسیکلت و خودرو‌های رسوبی با تسهیلات ویژه نیز گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۵۸۹۳ موتورسیکلت و ۷۲۰ خودروی رسوبی ترخیص شده است.
رییس پلیس راهور ناجا ادامه داد: برخورد با تخلفات حادثه ساز ۱۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است. همچنین تصادفات منجر به فوت در ۳ ماهه نخست سال جاری برای سومین سال متوالی علی رغم افزایش استفاده از وسایل نقلیه شخصی کاهش داشته است.
وی افزود: میانگین زمان رسیدگی به تصادفات از ۱۲ دقیقه به ده و نیم دقیقه کاهش یافته است.

وی در پاسخ به پرسشی در مورد موتورسواری زنان نیز گفت: معیار برای ما داشتن گواهینامه موتورسیکلت است و هر فردی که فاقد گواهینامه باشد با آن برخورد می‌کنیم. در مورد موتورسواری زنان موارد محدود است که با آن برخورد شده و وسیله نیز توقیف شده است. اما هرکسی گواهینامه موتورسیکلت داشته باشد می‌تواند با موتور رانندگی کند.

تشویق مامورانی که رشوه دریافت نمی‌کنند

حمیدی در پاسخ به پرسشی در مورد صحت عمل عوامل پلیس راهور تهران بزرگ و برخورد با دریافت رشوه گفت: این موضوع یک بحث دو طرفه است و هم با رشوه‌دهنده و هم با رشوه گیرنده برخورد می‌شود. البته برای تشویق عدم دریافت رشوه از مامورانی که رد رشوه کنند، تقدیر می‌شود.


وی در مورد برخی مصادیق رشوه نیز گفت: اخیرا رد رشوه و امتناء از دریافت گردن بند طلا به میزان ۹ گرم به عنوان رشوه از یک راننده در قبال چشم پوشی از تخلفات بود که این موضوع رد شده و افسر پلیس راهور تهران بزرگ مورد تشویق قرار گرفت.


حمیدی اضافه کرد: همچنین رد رشوه به میزان دو میلیون تومان در قبال چشم پوشی از تخلف سرعت و سبقت راننده گزارش شده بود که این مورد هم به مرکز قضایی معرفی و افسر پاکدست پلیس راهور تهران بزرگ مورد تشویق قرار گرفت.


اعلام برنامه‌های پلیس راهور تهران

حمیدی درباره برنامه‌های آتی کوتاه مدت پلیس راهور گفت: ساماندهی ناوگان حمل بار شهر تهران، ایمن سازی و آرام سازی معابر حادثه خیز شهر تهران و آموزش رانندگان سرویس مدارس با توجه به احتمال بازگشایی مدارس از جمله این اولویت‌هاست.


رییس پلیس راهور تهران بزرگ درباره برنامه‌های آتی بلند مدت نیز گفت: تغییر نگرش حاکم بر مدیریت شهری شهروندان از خودرو محور به انسان محور، هدف گذاری کاهش ۱۰ درصدی تصادفات و سوانح ترافیکی، افزایش ناوگان حمل و نقل عمومی و توسعه حمل و نقل پاک، ایمن سازی، آرام سازی و حذف نقاط حادثه خیز از طریق اصلاح هندسی و رفع کامل نقاط حادثه ساز، برنامه ریزی در خصوص تهیه سند جامع مدیریت بحران‌های ترافیکی از جمله این برنامه‌هاست.

حمیدی درباره قطع برق نیز گفت: ما به دنبال جدا شدن سیستم برق چراغ‌های راهنمایی از سیستم برق مسکونی و شهری هستیم تا با قطع برق مشکل ترافیکی پیش نیاید.

اولویت پلیس برای برخورد با پلاک‌های مخدوش

حمیدی درباره برخورد با پلاک‌های مخدوش نیز گفت: برخورد با پلاک‌های مخدوش جزو اولویت‌های ما است و ماموران پلیس با این موضوع برخورد می‌کنند. یکی از مسیر‌های دور زدن قانون دستکاری پلاک است که در این حوزه، هم همکاران و هم دوربین‌های شهری و برون‌شهری، اعمال قانون را صورت می‌دهند.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: وقتی پلاک دستکاری شود، برای فردی که تخلفی نداشته جریمه صادر می‌شود، لذا باید آنقدر هزینه تخلف توسط ما و مرجع قضائی بالا رود که حق از فرد دیگری ضایع نشود، برخی از جرائم اشتباهی صادر شده مربوط به دستکاری پلاک است، مراکز رسیدگی ما در این موضوع فعال هستند و به این موارد رسیدگی می‌کنند همچنین با متخلفان بدون اغماض برخورد می‌شود.

وی در مورد سنگ فرش خیابان‌ها نیز گفت: بخشی از این اقدام درخواست خود پلیس است و در بسیاری از کشور‌ها هم این موضوع وجود دارد و اجرایی شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها