به گزارش جام جم آنلاین ، آنچه در ادامه می آید مروری بر آخرین اخبار مربوط به ویروس کرونا در رسانه های سراسر جهان است:
*تعداد زیادی از مطالعات نشان می دهد ، بسیاری از افرادی که به ویروس کرونا آلوده شده اند ممکن است با یک دوز واکسن کرونا برای آنها اثربخشی کامل ایجاد شود اما به هر حال توصیه می شود همه هر دو دوز واکسن را تزریق کنند.
*یک مطالعه جدید نشان می دهد که هر دو واکسن فایزر و مدرنا به صورت مادام العمر از بدن فرد در برابر ویروس کرونا محافظت می کند. محققان دریافتند افرادی که هرکدام از واکسن های دو دوز را که از فناوری پیام رسان mRNA جدید استفاده می کنند دریافت کرده اند ، دارای پاسخهای ایمنی قوی و پایدار هستند. علاوه بر این ، واکسن ها سطح بالایی از آنتی بادی های خنثی کننده را علیه دو نوع ویروس تولید می کنند. این می تواند به این معنی باشد که گیرندگان واکسن مصونیت طولانی مدت -برای سالها یا بطور بالقوه بقیه زندگی خود - داشته باشند و حتی ممکن است نیازی به تقویت کننده نداشته باشند.
*نظریه تلفیق دو واکسن مختلف برای ایجاد اثربخشی بیشتر همچنان مورد توجه دانشمندان قرار دارد و در اینباره نیز آزمایشاتی انجام گرفته است. یک مطالعه با حمایت دولت انگلیس نشان داده است که مخلوط کردن دو نوع واکسن منجر به محافظت بالاتر در برابر ویروس شود. یک آزمایش در این رابطه نشان داد ترکیب واکسن های آسترازنکا و فایزر 9 برابر موثرتر از واکسن تکی آسترازنکا است.
*ادامه گزارش های جهانی در رابطه با علائم باقی مانده از بیماری کووید19 حاکی از آن است از بین رفتن حس بویایی و چشایی همچنان یکی از آزاردهنده ترین عوارض به جای مانده برای برخی از بیماران است. گزارش های متعدد نشان می دهد بسیاری از افراد لذت بوییدن و چشیدن را نه تنها از دست داده اند بلکه برخی دیگر با عوارض عجیبی روبرو شده اند. حس بویایی آنها برعکس شده بدان معنا که بوی بسیار نامطبوعی را از یک غذای دلپذیر استشمام می کنند.
*با توجه به شیوع ویروس جهش یافته و خطرناک دلتا در کشور انگلیس بسیاری از کارشناسان توصیه می کنند فینال جام ملت های اروپا و یا همان یورو 2020 که قرار است در ورزشگاه ومبلی لندن برگزار شود باید به کشور دیگری انتقال یابد.
*دانشمندان همچنان نگران یک عارضه بسیار جدی از دو واکسن فایزر و مدرنا هستند. موارد مربوط به آسیب و تورم رگ های قلبی هنوز در برخی از تزریق کنندگان مشاهده می شود.
*دانشمندان در حال جمع آوری شواهد بیشتری هستند که نشان می دهد ویروس کووید19 برای نخستین بار در پاییز شناسایی شده است و در واقع اکتبر 2019 مبدا پیدایش این ویروس خطرناک در سراسر جهان است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت