به گزارش جام جم آنلاین آذربایجان شرقی ، داود بهبودی در جلسه شورای راهبری دومین سند تدبیر توسعه آذربایجان شرقی با اشاره به خبر شناسایی دوهزار سرمایه گذار در استان بر لزوم تعری عملیات مشخص برای این سرمایه گذاران تاکید و اظهار کرد: نباید شرایط به گونهای باشد که سرمایه گذاران نقش سیاهی لشکر داشته باشند که 100 سرمایه گذار پای کار بهتر از تعداد زیاد سرمایهگذاران سیاهی لشکر است.
وی افزود: برخی از پروژه های سند تدبیر توسعه، ملی هستند و باید به سامان رسیدن این پروژه ها را با جدیت دنبال کنیم و تفاوت عملکردی پروژه هایی که در قالب این سند دنبال میشوند کاملا محسوس باشد.
بهبودی تصریح کرد: لازم است مکانیزمی تعریف شود که پیوند میان بدنه کارشناسی و تخصصی سازمان مدیریت و برنامه ریزی با صاحبنظران، نخبگان و افراد ذینفوذ جامعه را در جهت ارتقاء و تکمیل پروژههای سند تدبیر توسعه برقرار کند.
*انتقاد از بلاتکلیف ماندن پروژه شهر هوشمند
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی در ادامه با انتقاد از بلاتکلیف ماندن پروژه شهر هوشمند، ابراز داشت: خوشبختانه شهرداری در زمینه فناوری اطلاعات سرمایه گذاری های مطلوبی داشته اما متاسفانه در راهبری و کاربردی کردن فناوری اطلاعات به ویژه ایجاد شهر هوشمند توفیقات چندانی حاصل نشده است.
وی ادامه داد: اگر مدیریت واحد شهری توسط شهرداری تحقق می یافت احساس نیازی بیشتری به ایجاد شهر هوشمند میشد؛ در هر صورت موانع زیرساختی چنین پروژه هایی در حوزه IT باید رفع شود و استانداری یا سازمان مدیریت و برنامه ریزی هم در صورت لزوم برای رفع این موانع ورود یابند.
*نبود احساس مسوولیت در عملیاتی شدن منطقه ویژه سهلان!
بهبودی به عدم احساس مسوولیت در عملیاتی شدن منطقه ویژه سهلان نیز اشاره و اضافه کرد: بیش از 10 سال است مجوز فعالیت این منطقه ویژه اقتصادی را که دارای بهترین موقعیت جغرافیایی، اقتصادی و فضائی است، اخذ کرده ایم؛ تمام زیر ساخت های منطقه اعم از آب، برق، گاز، زیرساختهای IT و ارتباطات و نیز دسترسی به شبکه ریلی، جاده ای و نزدیکی به فرودگاه بین المللی تبریز آماده بوده و هیچ کمبودی وجود ندارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی متذکر شد: با این اوصاف انتظار داریم مدیریت مالی استان و تمام نمایندگان با پیگیری های مجدانه خود طلسم سهلان را بشکنند!
وی تاکید کرد: در راستای جهت دار کردن و اجرایی کردن پروژه ها باید یکی از معیارهای اولویت دهی و تامین اعتبار، سند تدبیر توسعه باشد.
*انعطاف و سیالیت سند تدبیر توسعه آذربایجان شرقی
این اقتصاددان در بخش دیگری از صحبت های خود سند تدبیر توسعه استان را برنامه عملیاتی سیاستهای اقتصاد مقاومتی و همراستای بیانیه گام دوم انقلاب اعلام و اضافه کرد: این سند دارای انعطاف و سیالیت بوده و امکان اصلاح و تعریف مجدد پروژه با توجه به اسناد بالادستی و ملاحظات روز به نفع توسعه استان وجود دارد.
بهبودی همچنین خواستار استفاده دبیران و دستگاههای اجرایی از تمام ظرفیت های استانی و ملی جهت پیشبرد ماموریت های سند تدبیر توسعه شد و اکتفا به فعالیت های جاری و کم اثر را جهت تحقق اهداف سند مضر و آسیب رسان دانست.